Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 142 (6852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Alarmant

Primarul Ion Lungu, acuzat că face defrişări după bunul plac în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Organizaţiei Municipale PSD Suceava îl acuză pe primarul Ion Lungu că face defrişări după bunul plac în întreg oraşul, fără a planta nimic în loc. Dacă în anul 2004 Suceava era un oraş verde, plin de copaci, cei de la PSD acuză că în ultimii 14 ani municipiul a fost pur şi simplu defrişat. Dan Ioan Cuşnir, liderul Organizaţiei Municipale PSD, a declarat:”De exemplu, comparând imaginea de pe Google Maps Street View 2013 cu aceeaşi imagine fotografiată în 2018 se pot observa defrişări alarmante, pe o porţiune de doar 50 metri fiind tăiaţi 5 copaci. Acest fenomen poate fi observat în întreg oraşul. În ultimul timp, simţind că nu mai au timp la dispoziţie, Ion Lungu şi ai săi s-au apucat şi mai vârtos de defrişat Suceava. În luna iunie 2016 au tăiat 8 copaci înalţi, sănătoşi, frumoşi de pe strada Petru Rareş, în zona Autogară - Piaţa Mare, fără să ofere vreo explicaţie şi fără să planteze altceva în loc.Nu s-au oprit aici, peste drum de primărie, au tăiat un alt copac înalt, frumos, sănătos, care le mai ţinea umbră şahiştilor din Parcul Areni în zilele însorite. Defrişările în această zonă începuseră din 2017 când au tăiat un alt copac, înalt, sănătos, peste drum de Parcul Şahiştilor.”

Acelaşi neobosit critic al primarului Ion Lungu precizează că Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituţii nefuncţionale, pentru că ”departamentele responsabile din primărie îi permit defrişatorului Ion Lungu să îşi facă de cap, ca şi cum Suceava ar fi o moşie de-a lui cu care face ce vrea. La fel de tăcute şi adormite par a fi şi Agenţia pentru Protecţia Mediului, Garda de Mediu şi Garda Forestieră.” Referitor la ultimele evenimente în care a fost implicat primarul, Dan Ioan Cuşnir continuă: ”Ion Lungu, degeaba le împarţi Sucevenilor 5.000 de sarmale făcute la Cantina de Ajutor Social, dacă le tai copacii care îi protejează de soare şi le oferă aerul curat necesar unei vieţi sănătoase. Ştim că nu îţi pasă nici ţie, nici celor 2 viceprimari, pentru că nici unul dintre voi nu locuiţi în Suceava. Ştim că nu va pasă de Suceveni! Ceea ce nu ştim este de unde aveţi atâta ură împotriva Sucevenilor?Noi vom continua să facem <Totul pentru Suceava> şi să demascăm nepăsarea celor care conduc Suceava de 14 ani! Doar aşa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor Mândria şi Demnitatea!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu, acuzat că face defrişări după bunul plac în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Primarul Ion Lungu, acuzat că face defrişări după bunul plac în municipiul Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei