Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 142 (6852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Manifestări la finalizarea reabilitării statuii ecvestre a lui Bogdan Vodă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administraţia locală rădăuţeană face ultimele retuşuri pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a statuii ecvestre a lui Bogdan Vodă şi a zonei din vecinătate, ocazie cu care vor fi organizate o serie de manifestări. Acestea vor debuta duminică, 1 iulie, la ora 16.00, cu filmul de prezentare „De la descălecatul lui Bogdan”, urmat de o slujbă religioasă oficiată de preoţi de la Mănăstirea Bogdana.

După alocuţiunile reprezentanţilor autorităţilor locale şi ale invitaţilor, va urma un program cultural artistic susţinut de invitaţi din Republica Moldova, mai precis orchestra „Model” a Departamentului trupelor de carabinieri a Ministerului de Interne, corul de cameră „Credo” din componenţa Ansamblului de cântece şi dansuri al Departamentului trupelor de carabinieri, iar la final Garda de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne va prezenta onorul.

Evenimentul mai cuprinde un program susţinut de corul de copii al Aşezământului „Sfântul Ierarh Leontie” din municipiu, iar de la ora 20.00 rădăuţenii vor avea parte de o piesă de teatru în aer liber, „Apus de soare” de Barbu Ştefănescu Delavrancea, piesă jucată de Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani. Iniţiatorul proiectului de reabilitare a statuii ecvestre şi coordonatorul lucrărilor, viceprimarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, a declarat că lucrările de reabilitare au fost deosebit de complexe, de la consolidări până la aplicarea mai multor straturi pe statuie ori înlocuiri de jardiniere şi refacerea zonei din vecinătate, lucrări care s-au desfăşurat pe o perioadă de aproape doi ani şi au avut o valoare de circa 200.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manifestări la finalizarea reabilitării statuii ecvestre a lui Bogdan Vodă.
 Vizualizări articol: 1679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manifestări la finalizarea reabilitării statuii ecvestre a lui Bogdan Vodă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei