Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 142 (6852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Rudele unui miner decedat, căutate prin ziar de Primăria Ostra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 Rudele sau aparţinătorii unui fost miner care era domiciliat în comuna Ostra sunt căutate de reprezentanţii primăriei prin intermediul cotidianului Monitorul de Suceava. Într-un anunţ trimis pe adresa cotidianului nostru, Primăria Ostra anunţă decesul lui Paul Delcea, de 62 de ani, şi caută „posibile rude ale acestuia în vederea intrării în posesie a bunurilor mobile şi de uz casnic rămase de pe urma defunctului”.

Sunt indicate şi un număr de telefon la care rudele pot suna, respectiv 0230 575 268, şi o adresă de e-mail, primaria_ostra@yahoo.com.

Potrivit lui Bogdan Smărăndeanu, secretarul comunei Ostra, bărbatul căruia i se caută rudele s-a născut la Bucureşti pe data de 21 iulie 1955 şi şi-a desfăşurat activitatea la una din minele care a funcţionat pe raza localităţii.

Paul Delcea a murit pe data de 17 iunie, în apartamentul din Ostra care aparţine primăriei şi unde bărbatul locuia cu chirie. Practic, fostul miner a fost găsit decedat în locuinţă, fără a exista suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale.

„Pentru că nu avea rude, cel puţin aici în Ostra, iar vecinii nu ne-au putut indica vreun posibil aparţinător, înmormântarea a revenit în sarcina primăriei. Acum încercăm să identificăm eventuale rude ale lui Paul Delcea pentru a le oferi posibilitatea să ridice mobilierul, electrocasnicele şi celelalte bunuri ale defunctului. Tot ceea ce s-a găsit în casă în ziua decesului a fost consemnat într-un proces-verbal”, a arătat Bogdan Smărăndeanu.

Reprezentanţii Primăriei Ostra au mai spus că dacă nu vor fi identificate rude ale lui Paul Delcea într-un timp rezonabil apartamentul va fi eliberat şi va fi închiriat unei alte persoane care a depus cerere în acest sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rudele unui miner decedat, căutate prin ziar de Primăria Ostra.
 Vizualizări articol: 2110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rudele unui miner decedat, căutate prin ziar de Primăria Ostra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei