Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 142 (6852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Scandal monstru, cu tineri luaţi la bătaie, o maşină distrusă şi poliţişti ameninţaţi, la Burla

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un scandal monstru s-a petrecut acum câteva zile la Burla, după o altercaţie între două grupuri de tineri, care a degenerat în acte de violenţă. Autoturismul cu care se deplasau cei 4 patru tineri identificaţi ca victime în acest caz a suferit avarii în timpul altercaţiei, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă focuri de armă în aer pentru a-i potoli pe agresori, care s-au făcut apoi nevăzuţi la adăpostul întunericului. Mai mult, poliţiştii au reclamat că au fost ameninţaţi de agresori, astfel că au sesizat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi faptul că au fost ultragiaţi. 

Incidentul deosebit de grav a avut loc duminică seara, pe un drum din comuna Burla, când 4 tineri, 3 băieţi şi o fată, aflaţi într-un autoturism, au oprit pe o toloacă din preajma satului. În momentele următoare au apărut 4 indivizi, între ei fiind şi o tânără, care le-au cerut să plece din zonă. În urma neînţelegerilor apărute între cele două grupuri, 2 dintre tineri au fost luaţi la bătaie de indivizii porniţi pe harţă, unul dintre ceilalţi doi sunând la 112 şi cerând ajutorul poliţiştilor. La rândul lor, poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost ameninţaţi de către agresori, fiind nevoiţi să tragă două focuri de armă în plan vertical pentru aplanarea conflictului. Cei 4 agresori au reuşit însă să fugă în întuneric, poliţiştii demarând imediat o anchetă pentru identificarea şi prinderea acestora. În urma cercetărilor efectuate şi a audierii victimelor, poliţiştii i-au identificat pe cei 4 suspecţi, dintre care 3 sunt acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni. Aceştia sunt Valentin Paraiciuc, Cristinel Paraiciucşi Crina Comariţan, toţi trei din comuna Burla, asupra cărora au fost continuate cercetările pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, 2 infracţiuni de lovire sau alte violenţe, 4 infracţiuni de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În urma probelor adunate, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspecţi, pe numele lor fiind emise în cursul zilei de marţi mandate de aducere, aceştia fiind depistaţi şi aduşi pentru audieri la sediul parchetului. În aceeaşi zi, pe numele celor 3 au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în arestul IPJ Suceava.

Procurorul de caz urma să decidă cum vor continua cercetările în acest caz şi ce măsuri restrictive se impun în continuare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal monstru, cu tineri luaţi la bătaie, o maşină distrusă şi poliţişti ameninţaţi, la Burla.
 Vizualizări articol: 1743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Scandal monstru, cu tineri luaţi la bătaie, o maşină distrusă şi poliţişti ameninţaţi, la Burla5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei