Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 123 (6833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Top 4 calități ce caracterizează un service gsm bun

Oricine deține un smartphone – sau cazurile în care cineva nu are unul e fie că s-a defectat, fie pentru că nu îmbrățișează deloc noile apariții tehnologice. Vorbim despre un dispozitiv inteligent pe care îl utilizăm zilnic și fără de care cel mai probabil nu am reuși să fim la fel de eficienți în organizare.

Pentru că este linia de gadget-uri dintre cele mai utilizate, sunt totodată și dintre cele mai predispuse defectării, accidentelor. În aceste condiții s-au dezvoltat enorm în ultimii ani service-urile gsm, tot mai multe în orașul Suceava. Dorința utilizatorilor este nu de a găsi unul care să le ofere reparațiile de care au nevoie, dar de a-l găsi pe cel care oferă prețuri într-un raport rentabil cu calitatea.

Din rândul celor apreciate pentru serviciile complexe oferite, precum și pentru profesionalism, iese în evidență Glassgsm. Deja cu vechime pe piața de profil, acesta s-a dedicat cu pasiune misiunii sale, astfel că a reușit până în prezent să ofere rezultate constând în reparații eficiente și durabile.

Pentru că alegerea unui service gsm nu este întocmai cea mai ușoară sarcină de realizat, iată care sunt calitățile ce ar trebui sa caracterizeze locul potrivit, pe care de altfel service-ul menționat le bifează cu succes.

  1. Experiența

Deși nu întotdeauna dictează nivelul de profesionalism, aceasta spune multe despre cât de eficiente vor fi reparațiile realizate în cadrul unui service gsm. Așadar, contează ca locul vizat să bifeze această cerință pentru a avea o oarecare certitudine că alegerea făcută este una inspirată.

 Numărul celor ce au pășit în service-ul Glassgsm a depășit de mult cifra ce ar mai necesita ținerea evidenței. Asta dovedește faptul că reparațiile sunt bine realizate și că are clienți mulțumiți.

  1. Profesionalismul

Prin ce se traduce acesta? Vedem destul de frecvent că afaceri diverse se recomandă prin profesionalism. Este oare suficient ca atitudinea reprezentanților, spre exemplu, să fie mascată de profesionalism? Nici pe departe – modul în care aceștia lucrează și realizează propriu zis serviciile este cel care denotă nivelul de profesionalism.

În cazul celor de la Glassgsm lucrurile sunt cât se poate de transparente. Clienții primesc consultanța necesară în vederea luării unei decizii legat de telefonul defect. Respectiv, acestora li se prezintă diversele opțiuni dintre care pot alege, precum și costurile ce le implică.

Legat de modul în care lucrează, utilizarea unor soluții de curățare corespunzătoare este necesară. Indiferent de atenția acordată în timpul așa zisei intervenții, tot rămân urme și amprente pe suprafața dispozitivelor, respectiv a pieselor componente. În această privință, experții Glassgsm au dezvoltat o atenție deosebită asupra manierei de lucru și folosesc mănuși și soluții special concepute pentru igienizare, fără a afecta însă dispozitivul și funcționarea acestuia.

  1. Piesele de schimb originale sau înalt calitative

Atunci când prețurile pentru înlocuirea unei piese sunt incredibil de mici, este destul de evident că acestea nu reflectă o calitate superioară. De obicei costurile sunt dictate de calitate, deși sunt șanse ca raportarea la acest aspect să nu ofere întotdeauna rezultatele dorite. Și numele service-ului constituie un reper important.

De preferat este ca soluțiile propuse referitor la înlocuirea pieselor să constea în modele originale, pentru că acestea sunt resposanbile de funcționalitatea optimă, respectiv de performanțele pe care dispozitivul le va atinge ulterior.

  1. Prețurile corecte

Cum și-au câștigat cei de la Glassgsm încrederea? Aceștia au înțeles că înainte de interesele proprii trebuie să fie corecți. Stabilirea unui raport echitabil între servicii și costuri reprezintă pentru ei o chestiune de morală, pe care o respectă.

Este o calitate pe care orice service gsm ar trebui să o dețină. Poate pe termen scurt funcționează și în altă manieră, însă popularitatea nu se câștigă decât prin corectitudine.

Nu în ultimul rând, numele pe care și l-a făcut firma pe piață reprezintă un criteriu la care utilizatorii de smartphone-uri trebuie să se raporteze. Spre exemplu, Glassgsm s-a centrat îndeosebi pe reparațiile dispozitivelor mobile performante, incluzând întotdeauna în lista de servicii și modelele care se lansează pe piață.

Astfel, accesând pagina glassgsm.ro, cei interesați găsesc o varietate de servicii, categorisite în funcție de modelul dispozitivului (Samsung, iPhone). De obicei persoanele care au achiziționat telefoane din cele mai recent lansate se preocupă când apar defecțiuni la nivelul lor din cauză că nu vor găsi un service gsm care să le ofere reparații și cu atât mai puțin unele rentabile. Găsesc un sprijin de nădejde în service-ul menționat atât aceștia, cât și cei care se află în căutarea unor reparații profesioniste, în urma cărora să se observe diferența.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Top 4 calități ce caracterizează un service gsm bun.
 Vizualizări articol: 1488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Top 4 calități ce caracterizează un service gsm bun5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei