Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 123 (6833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ediţia a XVI-a

Concurs de matematică şi limba română pentru clasele a IV-a şi a VIII-a, la Colegiul „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava a găzduit cea de-a XVI-a ediţie a Concursului de matematică şi limba română pentru elevii claselor a IV-a şi a VIII-a din municipiul Suceava, competiţie anuală a elevilor cu talent literar şi matematic.

Potrivit directorului liceului, prof. Dan Popescu, ”concursul e un prilej de autoevaluare la final de ciclu de învăţământ. Se spune că a te cunoaşte pe tine însuţi nu este un demers facil. Dar pentru cei care au curajul de a accepta competiţia lucrurile stau altfel. Este remarcabil faptul că s-au desfăşurat XVI ediţii ale concursului, printr-un fericit parteneriat, devenit deja tradiţional, între Asociaţia Profesioniştilor Colegiului Naţional <Ştefan cel Mare> Suceava, Primăria şi Consiliul Local Suceava”.

150 de elevi au participat la concurs, Colegiul „Ştefan cel Mare”  acordând patru premii speciale pentru cele mai valoroase lucrări de limba şi literatura română, precum şi pentru doi mici matematicieni, după cum urmează: Bogdan Rusu (clasa a VIII-a, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”) – premiul special matematică; Anne Marie Apărăştei (clasa a VIII-a, Şcoala Gimnazială „Miron Costin”) – premiul special limba română; Andrei Raicu (clasa a IV-a, Şcoala Gimnazială Nr. 3) – premiul special matematică; Tudor Caciur Aioanei (clasa a IV-a, Şcoala Gimnazială Nr. 8) – premiul special limba română.

 

Premii

Lia Vieriu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, a obţinut premiul I la clasa a IV-a, eleva fiind îndrumată de prof. Elena Crăciun.

Premiul al II-lea a fost adjudecat de Timeea Irimescu-Kruk, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, iar premiul al III-lea a mers la Tudor Aparaschivei, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, prof. Elena Crăciun.

Luca Tudor Sologiuc, de la Şcoala Gimnazială ”Miron Costin”, pregătit de prof. Viorica Zetu, a fost recompensat cu menţiunea I.

La clasa a VIII-a, clasamentul a fost următorul: Bogdan Rusu (Colegiul  „Ştefan cel Mare”, prof. Dan Popescu) - Premiul I; Alexia Sandu (Şcoala Gimnazială Nr. 3, prof. Claudia Marchitan) - Premiul al II-lea; Eduard Valentin Dumitrescul (Colegiul „Ştefan cel Mare”, prof. Dan Popescu) - Premiul al III-lea; Elena Aioanei (Şcoala Gimnazială Nr. 3, prof. Felicia Apostol) - menţiunea I; Anne Marie Apărăştei (Şcoala Gimnazială ”Miron Costin”, prof. Stela Boghian) - menţiunea I; Tudor Toma (Şcoala Gimnazială Nr. 3, prof. Felicia Apostol) - menţiunea I.

"Desigur, concursul se adresează elevilor care cred în puterea stimulatoare a competiţiei de dezvoltare a personalităţii. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru evidenţierea puterii educaţiei!", a mai adăugat Dan Popescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs de matematică şi limba română pentru clasele a IV-a şi a VIII-a, la Colegiul „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs de matematică şi limba română pentru clasele a IV-a şi a VIII-a, la Colegiul „Ştefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei