Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 123 (6833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Cuşnir acuză PNL că la şedinţele Consiliului Local abuzează de ordinea de zi suplimentară pentru a promova proiecte „pe sub masă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni îi acuză pe liberalii din Consiliul Local Suceava că la şedinţele deliberativului se folosesc de ordinea de zi suplimentară, rezervată numai problemelor urgente, care nu pot fi amânate până la şedinţa următoare, pentru a introduce „pe sub masă” proiecte vechi, cu teme importante.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că în semn de protest faţă de astfel de practici, la şedinţa CL din 31 mai a.c. consilierii PSD au părăsit sala. „Cum să discuţi la ordinea de zi suplimentară o mapă transmisă cu două ore înainte de şedinţă, cu subiecte atât de importante precum locurile de joacă pentru copii şi regulamentul parcărilor de reşedinţă? Mai grav decât atât, cum să introduci la ordinea de zi suplimentară pentru a patra oară proiecte precum Amerom, din Bazar, proiect de patrimoniu respins de 3 ori de PSD şi pentru care consilierii locali PSD au făcut plângere penală pentru înşelăciune şi abuz în serviciu? Sau WashClean Trans, proiect de patrimoniu respins de 3 ori de consilierii PSD, proiect pentru care face trafic de influenţă Consiliul Local PNL şi viitorul preşedinte al şedinţelor CL, Adrian Arămescu?”, a întrebat Cuşnir retoric, arătând o fotografie cu o zonă verde de lângă Policlinica Areni, unde consilierul liberal ar intenţiona să amplaseze un chioşc.

De asemenea, Cuşnir îi acuză pe primarul Ion Lungu şi pe viceprimarul Lucian Harşovschi că au transformat primăria într-o instituţie „cu simptome de nefuncţionalitate”, precum şi de minciună, dezinformare şi laude deşarte. De data aceasta, subiectul în dispută a fost amenajarea parcărilor de reşedinţă. Conform liderului PSD, amenajarea parcărilor improvizate, dintre blocuri, nu are buget pentru acest an, iar modernizarea celor existente a însemnat ”trasarea a trei dungi pe asfalt”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuşnir acuză PNL că la şedinţele Consiliului Local abuzează de ordinea de zi suplimentară pentru a promova proiecte „pe sub masă”.
 Vizualizări articol: 1216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuşnir acuză PNL că la şedinţele Consiliului Local abuzează de ordinea de zi suplimentară pentru a promova proiecte „pe sub masă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei