Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 123 (6833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident de muncă

Bărbat mort, după ce s-a prăvălit de la înălţime în interiorul unui siloz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 42 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a căzut de la înălţime în interiorul unui siloz pentru cereale. Nenorocirea s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, în curtea unei societăţi comerciale din comuna Ipoteşti, fiind anunţată printr-un apel la 112.

La faţa locului au ajuns poliţiştii secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti, care au demarat cercetările pentru a afla cum s-a petrecut accidentul. S-a constatat astfel că în jurul orei 09.30, administratorul unei firme din judeţul Neamţ s-a deplasat împreună cu un lucrător de 42 de ani, din acelaşi judeţ, la sediul unei firme de panificaţie din comuna Ipoteşti, pentru a demonta două celule metalice, de fapt două silozuri folosite la depozitarea cerealelor. După ce au îndepărtat coala metalică de la baza silozurilor înalte de circa 6-8 metri şi au pătruns în interior, unde au montat două scări pentru acces la înălţime, administratorul firmei nemţene a plecat să cumpere o sticlă de suc de la magazin. În momentul în care s-a întors, a constatat că Vasile Moşica, bărbatul de 42 de ani cu care lucra, era căzut în interiorul silozului, fiind lovit puternic în zona capului.

La faţa locului a venit un echipaj SMURD care l-a preluat pe bărbatul grav rănit şi l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe Suceava, unde a fost diagnosticat preliminar cu policontuzii prin cădere de la înălţime, traumatism cranio-cerebral sever, epistaxis posterior şi sângerare traheo-bronşică. Din cauza leziunilor suferite, unele incompatibile cu viaţa, bărbatul a sfârşit la scurt timp pe un pat de spital. În urma anchetei demarate de poliţişti a fost informat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, pentru demararea unei anchete. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat mort, după ce s-a prăvălit de la înălţime în interiorul unui siloz.
 Vizualizări articol: 1182 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat mort, după ce s-a prăvălit de la înălţime în interiorul unui siloz0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei