Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 123 (6833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Activităţi

„Şcoala de vară Suceava“, în perioada 18 iunie - 13 iulie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Şcoala de vară Suceava“ face înscrieri în perioada 5 - 18 iunie pentru programul educaţional de vară care se va desfăşura pe parcursul vacanţei şcolare.

Programul „Şcoala de vară Suceava“ se află la cea de-a IV-a ediţie şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 - 9/10 ani. Perioada de desfăşurare a şcolii de vară va fi între 18 iunie - 13 iulie.

În cadrul şcolii de vară vor fi abordate următoarele teme: “Emoţiile - învăţăm să ne cunoaştem şi să ne exprimăm emoţiile“ (în săptămâna 18 - 22 iunie); “Atenţie şi putere de concentrare“ - dezvoltarea atenţiei şi puterii de concentrare prin intermediul jocurilor de memorare (în săptămâna 25 - 29 iunie); “Bune maniere, respect şi arta conversaţiei “ – etichetă şi cursuri de vorbire în public (săptămâna 2 iulie - 6 iulie); “Sport şi nutriţie - învăţam cum să ne facem un plan de alimentaţie sănătoasă“ (săptămâna  9 iulie - 13 iulie).

Activităţile vor fi susţinute de o echipă de traineri calificaţi în domeniul dezvoltării personale, psihologiei şi logopediei. Toţi participanţii vor beneficia de cursuri de limbă engleză în mod gratuit. Totodată, participanţii vor avea parte de surprize şi tombole cu premii pregătite de organizatori.

Jocurile şi activităţile de echipă se vor desfăşura în fiecare săptămână atât în interiorul spaţiului situat în zona Areni, cât şi în parcul Universităţii “Ştefan cel Mare“ Suceava.

Pentru mai multe informaţii legate de costuri şi înscrieri puteţi suna la telefonul 0740.872.088 sau puteţi accesa pagina de facebook https://www.facebook.com/ScoalaDeVaraSuceava/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Şcoala de vară Suceava“, în perioada 18 iunie - 13 iulie.
 Vizualizări articol: 2012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Şcoala de vară Suceava“, în perioada 18 iunie - 13 iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei