Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 110 (6820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Depistat întâmplător

Urmărit general, prins de poliție după ce a fost implicat într-o tamponare în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care era dat în urmărire generală de un an de zile, în baza unei condamnări definitive pentru multiple infracțiuni la regimul rutier, a fost găsit de polițiști întâmplător, după ce a fost implicat într-o tamponare și a fugit. Miercuri seară, în jurul orei 22.30, Secția Rurală de Poliție Adâncata a fost sesizată de o femeie din municipiul Suceava, care a relatat că a fost implicată într-un accident, iar celălalt conducător auto a plecat de la fața locului. Accidentul s-a petrecut pe DJ 208B, pe direcția de mers Hănțești-Zvoriștea. Echipajul deplasat la fața locului a găsit un VW Golf parcat la marginea drumului județean, cu avarii. Cei trei oameni care se aflau în mașină, doi bărbați și o femeie, au relatat că un autoturism a intrat în mașina lor, venind de pe contrasens, acroșând oglinda.    

După producerea evenimentului, conducătorul autoturismului nu a oprit în vederea întocmirii documentelor de constatare amiabilă.

Oamenii din mașina lovită au plecat în urmărirea celuilalt autoturism, șoferul fugar oprind la un moment dat mașina și luând-o la fugă pe jos.

Polițiștii au trecut la verificări și, în urma coroborării mai multor informații, au stabilit că cel care s-a aflat la volan și a fugit este Vasile Lupan, în vârstă de 33 de ani, din comuna Poieni Solca.

După ce s-au efectuat verificări în baza de date polițiștii au aflat și de ce a fugit bărbatul.

Vasile Lupan, care nu este nici posesor de permis de conducere, este dat în urmărire din luna mai a anului trecut, deoarece are de executat 3 ani și o lună de închisoare.

Bărbatul a primit această condamnare în urma cumulării mai multor infracțiuni la regimul rutier: vătămare corporală din culpă în urma unui accident rutier, părăsirea locului accidentului, conducerea unei vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, plus conducere fără permis.

Urmăritul a fost găsit în aceeași noapte, la scurt timp după tamponare, la domiciliul soției sale, în Zvoriștea.

Bărbatul a fost dus la Penitenciarul Botoșani, unde își va executa pedeapsa de 3 ani și o lună de închisoare. El s-a mai ales cu încă un dosar penal, pentru infracțiunea de conducere fără permis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărit general, prins de poliție după ce a fost implicat într-o tamponare în trafic.
 Vizualizări articol: 2266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urmărit general, prins de poliție după ce a fost implicat într-o tamponare în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei