Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 110 (6820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Un lucru de mântuială

Gardul de la terenul de sport din Zona de Agrement Tătăraşi s-a rupt la numai o lună de la inaugurare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Despre Zona de Agrement Tătăraşi s-au scris multe, iar faptul că o parte dintre prevederile stipulate în caietul de sarcini nu se regăsesc la faţa locului a făcut obiectul unui amplu articol publicat zilele trecute de Monitorul de Suceava. Din păcate, lucrările de acolo sunt, în unele cazuri, şi de proastă calitate. La doar o lună de la inaugurare, gardul care împrejmuieşte terenul de minifotbal s-a rupt în spatele porţilor.

Întrebat despre acest subiect, viceprimarul Marian Andronache a spus că în cursul zilei de miercuri gardul era intact. În schimb, miercuri seară situaţia era cu totul alta, iar imaginile surprinse spun totul despre modul cum s-a lucrat la acest gard.

Iar pe lângă faptul că s-a rupt, gardul prezenta şi un pericol pentru cei care intenţionau să folosească acel miniteren, un accident putându-se produce în orice clipă, cu consecinţe dintre cele mai puţin plăcute.

Ieri, imediat după discuţia cu viceprimarul Marian Andronache, la faţa locului au fost trimişi doi angajaţi de la Direcţia Domeniului Public, din cadrul Primăriei Suceava. Aceştia aveau misiunea de a repara gardul, despre care au spus că s-a rupt încă de acum două săptămâni.

Culmea e că în momentul inaugurării, pe 13 aprilie 2018, primarul Ion Lungu declara următoarele: „Consider că s-au făcut lucrări de calitate şi le dorim sucevenilor să se simtă cât mai bine în prima zonă de agrement a Sucevei!”

 

Apa bălteşte pe terenul de minifotbal, iar acces au doar copiii cu vârste între 4-14 ani şi o greutate maximă de 54 kg

Revenind la gardul rupt trebuie spus că se vede cu ochiul liber că acesta e doar începutul şi vor urma şi alte probleme. În plus, lucrarea ar trebui să fie în garanţie, iar reparaţiile reveneau în sarcina constructorului, respectiv Victor Construct, şi nu a angajaţilor Primăriei Suceava, adică din bani publici.

Iar problemele de la miniterenurile de sport nu se rezumă doar la gardul împrejmuitor. Pe miniterenul de fotbal, constructorul a făcut practic o covată, în care apa se aşază după fiecare ploaie, aşa cum se poate vedea şi din imagini. Şi când te gândeşti că numai la câţiva metri este un iaz în care se putea scurge această apă rezultată din ploi. Dacă situaţia nu se va remedia, şansele ca miniterenul de fotbal să se degradeze rapid sunt foarte mari.

Tot legat de aceste miniterenuri, mai trebuie spus că acestea nu pot fi folosite de oricine. Şi asta pentru că firma care a livrat porţile de fotbal şi fileul de tenis a scris negru pe alb indicaţia ca aceste dotări să poată fi folosite doar de copii între 4-14 ani şi cu o greutate de până în 54 kg.

În aceste condiţii, ce ar trebui să facă angajaţii firmei care asigură paza Zonei de Agrement Tătăraşi: să permită accesul celor peste 14 ani sau să-l restricţioneze? În eventualitatea unui accident, total nedorit, în care ar fi implicat un adult, cine ar răspunde, în condiţiile în care furnizorul materialelor a stipulat clar că este doar pentru copii între 4-14 ani?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gardul de la terenul de sport din Zona de Agrement Tătăraşi s-a rupt la numai o lună de la inaugurare.
 Vizualizări articol: 3519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Gardul de la terenul de sport din Zona de Agrement Tătăraşi s-a rupt la numai o lună de la inaugurare3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei