Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 71 (6781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Definitiv

Vicovean condamnat cu executare pentru infracțiuni rutiere și ultraj asupra a doi polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Vicovu de Sus, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 1 an, 5 luni şi 10 zile de închisoare cu executare,  pentru o faptă de ultraj comisă asupra a doi poliţişti. Condamnarea a fost stabilită inițial de Judecătoria Rădăuți și confirmată definitiv de Curtea de Apel Suceava. Nicolai Muțuliga mai avea condamnări cu suspendare, pentru infracțiuni la regimul rutier, astfel că de această dată nu a mai scăpat atât de ușor. De altfel, în ziua în care a comis ultrajul, bărbatul conducea o mașină neînmatriculată și a încercat să se opună controlului. În mașină era și soția sa, care a sărit în apărarea soțului ei și a fost și ea agresivă față de polițiști.

Femeia a primit 1 an de închisoare cu suspendare.

În data de 15 iunie 2015, Nicolai Muţuliga, atunci în vârstă de 58 de ani, a fost oprit în trafic, la Vicovu de Sus, în timp ce conducea un autoturism Chrysler cu număr provizoriu de înmatriculare. Şoferul a refuzat să prezinte documentele personale şi cele ale autoturismului. După mai multe discuţii, timp în care şoferul a refuzat orice colaborare, agenţii au încercat să dea jos plăcuţele de înmatriculare ale maşinii. În scurt timp, spiritele s-au încins.

“Pe timpul cercetărilor, la faţa locului şi-au făcut apariţia soţia şi fiul conducătorului auto, care au intervenit şi împiedicat agenţii de poliţie să-l imobilizeze pe cel în cauză. Întrucât aceştia se manifestau agresiv, inclusiv prin ameninţarea cu o rangă, unul dintre agenţii de poliţie a efectuat somaţia verbală regulamentară, după care a folosit armamentul din dotare, executând foc de avertisment în plan vertical”, declara, la vremea respectivă, subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava

După ce au efectuat verificări în baza de date poliţiştii au constatat că numerele roşii ale autoturismului erau expirate din septembrie 2014.

Pe numele bărbatului care a iscat scandalul s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi ultraj. De asemenea, şi soţia lui Nicolai Muţuliga, Elena Muţuliga, s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de ultraj.

Nicolai Muţuliga mai avea la activ condamnări pentru conducere cu permisul suspendat şi refuzul de recoltare a probelor biologice.

După ce au contopit pedepsele şi au revocat suspendarea condiţionată a unei pedepse mai vechi, bărbatul a primit condamnarea la 1 an, 5 luni şi 10 zile de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicovean condamnat cu executare pentru infracțiuni rutiere și ultraj asupra a doi polițiști.
 Vizualizări articol: 1795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vicovean condamnat cu executare pentru infracțiuni rutiere și ultraj asupra a doi polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei