Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 71 (6781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De neînţeles

Un sucevean şi-a ucis soţia şi cei doi copii, de 13 şi 18 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean este autorul unei crime care a oripilat o ţară întreagă. Florin Mircea Buliga, de 43 de ani, şi-a ucis soţia şi pe cei doi copii, unul de 13 şi celălalt de 18 ani.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că bărbatul a aşteptat ca soția și copiii să adoarmă, fiecare în altă cameră, înainte de a-i înjunghia. Se vehiculează că individul ar fi avut o experiență religioasă care l-a marcat profund, reacționând în acest mod îngrozitor. Potrivit unor date de anchetă, în cursul zilei de luni, suceveanul s-a întors de la Mânăstirea Șinca, iar după ce şi-a omorât familia a încercat să se sinucidă. Tripla crimă s-a produs într-un apartament situat la etajul 5 al unui bloc dat de curând în folosință, pe strada Stejarului. În cele din urmă, Florin Mircea Buliga s-a predat singur la poliţie.

„În jurul orei 13.30, un bărbat de 43 ani, din judeţul Braşov, s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, declarând că şi-a ucis soţia, de 42 ani, şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. În acest moment, o echipă constituită din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, efectuează verificări, pentru stabilirea circumstanţelor producerii faptei. Bărbatul este în custodia poliţiştilor, fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, agent-şef Gabriela Dinu.

Suceveanul era absolvent al Facultăţii de Electronică din Iaşi, iar după absolvire a stat în Piatra Neamţ, iar ulterior s-a mutat la Braşov. El are în Suceava un frate care este administratorul unei firme.

Între timp, Florin Mircea Buliga a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Cazul este instrumentat sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean şi-a ucis soţia şi cei doi copii, de 13 şi 18 ani.
 Vizualizări articol: 8984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Un sucevean şi-a ucis soţia şi cei doi copii, de 13 şi 18 ani2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei