Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 71 (6781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente desfăşurate la Iulius Mall Suceava

Joi, 29 Martie 2018 (10:05:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava organizează, joi şi vineri, pe 29 şi 30 martie, o competiţie de pictat ouă. Patru echipe formate din câte cinci elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava îşi vor lăsa imaginaţia şi îndemânarea să facă spectacol. Tinerii, sub coordonarea prof. Roxana Bliorţu, vor picta patru ouă gigant, având ca temă „picturi celebre”. Cea mai talentată echipă va fi premiată cu sesiuni de shopping în magazinele Iulius Mall Suceava, iar operele de artă vor fi expuse în diferite zone ale centrului comercial.

De vineri până duminică, în perioada 30 martie – 1 aprilie, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediţie a târgului de obiecte cu patina timpului, atât de îndrăgit de clienţi. Clienţii pot admira şi cumpără bijuterii, accesorii, articole decorative, elemente de numismatică şi filatelie, argintărie, tablouri, piese de mobilier, cărţi, instrumente muzicale şi multe alte obiecte impresionante, la Târgul Colecţionarilor.

În această săptămână se vor desfăşura trei sesiuni ale atelierelor de creaţie, de la orele 14.00, 15.00 şi 16.00, pentru a oferi prilejul cât mai multor copii să participe. Sub îndrumarea specialiştilor Creativ & Deco, cei mici vor realiza decoraţiuni sub formă de iepuraşi. Cu ajutorul plastilinei, participanţii vor da culoare personajului de Paşte, iar la final, Urechiatul le va înfrumuseţa propria cameră. Participarea este gratuită, materialele necesare fiind oferite de Iulius Mall Suceava.

Duminică, 1 aprilie, de la ora 12.00, pe platoul central al Iulius Mall, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Bogdan Vodă” Suceava desfăşoară o serie de manifestări dedicate Zilei Jandarmeriei Române. 

Până pe 6 aprilie, cumpărăturile de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava sunt răsplătite cu premii pentru un Paşte îmbelşugat. Zilnic, primii 200 de participanţi la campania „De Paşte, îmbrăţişează tradiţia” vor fi invitaţi să aleagă un ou încondeiat, care ascunde premii instant: cozonaci, sticle de vin, dulciuri, sesiuni de înfrumuseţare la saloanele Carmen Style sau Adria Styl, ori băuturi răcoritoare. În urma extragerilor din fiecare zi, doi clienţi vor câştiga câte un coş cu bunătăţi de Paşte, iar un altul va fi premiat cu o pereche de cercei din aur de la Atlantis Gold. Marele norocos va fi desemnat pe 6 aprilie, prin tragere la sorţi, şi va fi răsplătit cu o sesiune de cumpărături în valoare de 1.500 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimente desfăşurate la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimente desfăşurate la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei