Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 71 (6781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilităţi

Locuinţă, plata chiriei şi primă de instalare de 1.000 de euro pentru medicii care aleg Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, cu sprijinul Consiliului Local, acordă o serie de facilităţi medicilor care aleg să profeseze în această unitate spitalicească. Managerul spitalului, dr. Cătălin Săndulescu, a declarat, ieri, că la semnarea contractului de muncă medicii sunt ajutaţi să-şi găsească o locuinţă în oraş, administraţia locală le asigură plata chiriei şi primesc, de asemenea, o primă de instalare de 4.500 de lei. Dr. Săndulescu a spus că la această oră este plătită chiria pentru doi medici şi un altul a primit o locuinţă de serviciu, cu toate dotările necesare.

Cu toate acestea, puţini medici aleg spitalul din Câmpulung Moldovenesc. Potrivit managerului, 12 posturi în diverse specialităţi au fost scoase pentru a doua oară la concurs deoarece prima dată, în octombrie 2017, nu s-a înscris nimeni. Acum, la concursul al cărui termen de înscriere este până vineri, 30 martie a.c., s-a înscris un singur medic, în specialitatea ortopedie.

Dr. Cătălin Săndulescu a mai spus că unitatea medicală pe care o conduce a angajat, în ultimele 14 luni, opt medici şi a reuşit astfel să reducă deficitul în unele specialităţi medicale, precum ATI. Posturi vacante mai sunt pentru specialităţile ATI, pediatrie, obstetrică-ginecologie sau neurologie.

Deocamdată, colectivul de medici care profesează la Spitalul Municipal s-a mărit cu trei medici specialişti în chirurgie generală, dintre care doi intră în linia de gardă şi al treilea are activitate curentă în secţie, pe bază de contract de prestări servicii; un medic specialist ATI; un medic primar în specialitatea obstetrică-ginecologie; un medic specialist radiologie şi imagistică medicală; un medic primar în specialitatea ortopedie-traumatologie şi un medic specialist cardiolog. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuinţă, plata chiriei şi primă de instalare de 1.000 de euro pentru medicii care aleg Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuinţă, plata chiriei şi primă de instalare de 1.000 de euro pentru medicii care aleg Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei