Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 71 (6781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flăcări

O tânără a suferit arsuri în timpul unui incendiu izbucnit la Bobeica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără de 17 ani a ajuns la spital cu arsuri, în urma unui incendiu izbucnit la locuinţa unei familii din comuna Izvoarele Sucevei.

Incendiul a izbucnit într-o cameră cu destinaţia de bucătărie, din gospodăria unei familii din satul Bobeica, luni după-amiază, în jurul orei 15.00, fiind anunţat de o vecină la 112. În momentul sosirii pompierilor Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, la faţa locului interveneau pompierii civili din cadrul Primăriei Moldova Suliţa, împreună cu localnicii din sat, care reuşiseră să localizeze flăcările care se puteau extinde la întreaga construcţie. Focul a distrus o parte din pardoseala din lemn, plafonul şi pereţii bucătăriei, mobilier şi haine, precum şi aparatură electronică, pagubele fiind de circa 20.000 de lei.

În timpul incendiului, o tânără de 17 ani, fiica proprietarului casei, a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini, în timp ce încerca să se salveze din interiorul casei. Ea a fost transportată la spital de un echipaj al ambulanţei, unde a fost diagnosticată cu arsuri de grad I, rămânând internată. În urma studierii modului de producere a incendiului, pompierii au stabilit că flăcările au izbucnit în zona sobei de teracotă din bucătărie, prevăzută cu plită, cel mai probabil un material textil aprinzându-se de la soba încinsă. Poliţiştii fac şi ei cercetări în cadrul unui dosar deschis pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără a suferit arsuri în timpul unui incendiu izbucnit la Bobeica.
 Vizualizări articol: 1722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O tânără a suferit arsuri în timpul unui incendiu izbucnit la Bobeica0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei