Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 71 (6781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracţiuni

Băut şi fără permis de conducere, oprit în trafic de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Infracţiunile comise de şoferi aflaţi în trafic sunt depistate des pe drumurile din judeţ, poliţiştii confruntându-se aproape zilnic cu astfel de abateri grave de la normele rutiere.

O patrulă de poliţie aparţinând Secţiei de Poliţie Rurală Adâncata a oprit luni seara, în jurul orei 21.00, un autovehicul VW Caddy care se deplasa între localităţile Adâncata şi Hănţeşti. La volanul maşinii a fost identificat Cătălin B., de 39 de ani, din Hănţeşti, care le-a declarat poliţiştilor că nu avea actele asupra sa. În urma verificărilor întreprinse, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto. De asemenea, cel de la volan emana halenă alcoolică, motiv pentru care i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus apoi la Spitalul Judeţean Suceava, pentru prelevarea probelor biologice de sânge necesare în stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. El s-a ales cu un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.  

În aceeaşi seară, o patrulă de poliţie din cadrul Compartimentului Rutier, aflându-se în patrulare pe DN 17A, în afara municipiului Rădăuţi, a observat cum dinspre DJ 178 B spre strada Calea Cernăuţi din municipiul Rădăuţi circula un autoturism marca VW Golf, de culoare gri, ce nu avea aplicate plăcuţele cu numerele de înmatriculare.La volanul autoturismului a fost identificat Ionel B., de 40 de ani, din Volovăţ. La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actele la control, şoferul a prezentat permisul de conducere şi cartea de identitate, declarând că actele autoturismului nu le are asupra sa. În urma verificărilor făcute în baza de date a poliţiei, oamenii legii au constatat că autoturismul nu figura ca înmatriculat, pe numele bărbatului fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut şi fără permis de conducere, oprit în trafic de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut şi fără permis de conducere, oprit în trafic de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei