Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2017 - Anul XXII, nr. 278 (6694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 7 – 13 decembrie

Joi, 7 decembrie

Recital de pian la patru mâini, la Universitatea din Suceava 

Pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt” vor performa Laur Hreniuc şi Marina Suruceanu într-un extraordinar recital de pian la patru mâini.

Evenimentul va începe de la ora 19.00.
Preţul unui bilet este de 5 lei pentru studenţi, elevi şi pensionari şi se pot achiziţiona de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor.  
Preţul unui bilet întreg este de 10 lei şi se pot comanda şi on-line, de pe ccs-sv.ro şi biletesuceava.ro.

 

Ora poveştilor de Crăciun, la Biblioteca Bucovinei ,,I.G. Sbiera”

Luna decembrie este o lună încărcată de evenimente, o lună în care Biblioteca Bucovinei ,,I.G. Sbiera” Suceava dăruieşte din suflet, dăruieşte cu dragoste şi bucurie poveşti pentru cei mici. Biblioteca ,,I.G. Sbiera”, împreună cu de actorii Clara Popadiuc şi Răzvan Bănuţ, va dărui în următoarele trei săptămâni, în fiecare joi, începând cu ora 17:00, Ora poveştilor de Crăciun. Activităţile se vor desfăşura la secţia împrumut pentru copii a bibliotecii, intrarea fiind liberă. Atraşi de fantastic şi mister, copiii vor descoperi povestea renului Rudolf, a bradului de Crăciun, a omului de zăpadă şi a lui Moş Crăciun. Biblioteca Bucovinei doreşte ca prin acţiunile propuse să dezvolte între preocupările zilnice ale copiilor obiceiul de a citi, alăturându-se în felul acesta părinţilor, bunicilor sau fraţilor care le citesc poveşti celor mici.

 

Vineri, 8 decembrie

Lansare de carte, la Muzeul Bucovinei: „Anotimpuri invizibile”, de Lăcrămioara Andrei

Casa Corpului Didactic "George Tofan " Suceava organizează a treia întâlnire a Clubului de Storytelling, de la ora 13.00, la Muzeul de Istorie Suceava. Tema evenimentului va fi "Devenirea bibliotecarului-poet" şi va fi dedicată talentatei Lăcrămioara Andrei, bibliotecar la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Suceava, care îşi va lansa al doilea volum de poezii, "Anotimpuri invizibile", apărută la Editura Neuma, Cluj-Napoca, 2017.

 

Regal de colinde, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 18:00, un Regal de colinde susţinut de Corala de fete ”Ciprian Porumbescu” a Colegiului Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava, Corala ”Mitropolit Dosoftei” a Seminarului Teologic Suceava, Corala mixtă ”Ciprian Porumbescu”, trei coruri medaliate de mai multe ori la nivel internaţional (dirijor: pr. prof. Lucian Tablan – Popescu), coruri care se întâlnesc pentru prima dată împreună în faţa publicului sucevean pentru un concert de excepţie. Evenimentul este organizat de Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare ” Suceava şi Asociaţia Culturală ”Creştinii Bucovinei”, manager: ing. prof. Ionuţ – Vichentie Ilisoi. Intrarea se face pe bază de invitaţie, preţul acesteia fiind de 10 lei. Pentru informaţii şi rezervări nu ezitaţi să contactaţi organizatorii: dirijor: pr. prof. Lucian Tablan – Popescu, manager: ing. prof. Ionuţ - Vichentie Ilisoi, telefon 0743 880 485.

 

Concert aniversar la Biserica Romano-Catolică Suceava, organizat de Fundaţia FARA

La Biserica Romano-Catolică „Sf. Ioan Nepomuk” Suceava va avea loc, de la ora 19:00, un concert aniversar - 20 de ani de activitate - Fundaţia FARA în Suceava. În spectacol vor evolua Grupul vocal „Poco Crescendo” - dirijor prof. Iulia Buraciuc; Ştefan Costandache – chitară; Cvartetul vocal ”Cantabile”; Lăcrămioara Creţu – oboi, corepetitor prof. Johannes Onesciuc – pian; Grupul folk ”Simbol”, îndrumător prof. Valentin Ianoş. În program: lucrări de Fr. Tarrega, Fr. Schubert, colinde româneşti şi străine, muzică folk. Carmen Netedu, director Programe Fundaţia FARA, ne-a spus că intrarea la eveniment este liberă. Organizatori: Fundaţia FARA, Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava şi Biserica Romano-Catolică „Sf. Ioan Nepomuk” Suceava.

 

Duminică, 10 decembrie

Concursul judeţean „Colind de Crăciun”, ediţia a VII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv”, Shopping City Suceava, Asociaţia ”Societatea pentru Egalitate de Gen (SEG)”, Asociaţia ”Plai Străbun”, Asociaţia ”Alecs Group” organizează, începând cu ora 13:30, Concursul judeţean „Colind de Crăciun”, ediţia a VII-a, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, Primăria municipiului Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Asociaţia Unităţilor de Cult Ortodoxe Proprietare de Păduri din Protopopiatele Suceava şi Rădăuţi, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, Patronatul Tinerilor Întreprinzători - Judeţul Suceava. Concursul se va desfăşura la Shopping City Suceava, unde vor participa peste 1.200 de elevi din unităţile şcolare şi din centrele de plasament sucevene. 

 

Luni, 11 decembrie

Trupa de rock Scarlet Aura concertează la USV

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava organizează un concert cu trupa de melodic rock/metal Scarlet Aura.

Evenimentul va avea loc în Auditorium ”Joseph Schmidt”, de ora 19.00.
Preţul unui bilet este de 10 lei pentru studenţi, elevi şi pensionari (şi se pot achiziţiona de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor) sau 20 de lei, preţ întreg (se poate achiziţiona şi online, de pe ccs-sv.ro şi biletesuceava.ro). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei