Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2017 - Anul XXII, nr. 278 (6694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Suceveanul Cristian Şologon a fost numit, ieri, de premierul Tudose, subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul Cristian Ioan Şologon a fost numit, ieri, subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Decizia prim-ministrului Mihai Tudose a fost publicată în Monitorul Oficial al României încă de aseară şi a intrat în vigoare.

Cristian Ioan Şologon face parte din Organizaţia Municipală Suceava a PSD, cea mai recentă funcţie ocupată în administraţia publică fiind aceea de consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, în perioada 2015-2016. Conform CV-ului său, tot în 2015 a fost expert regional asistenţă personalizată pentru clienţii Serviciului public de ocupare, la SC Media One SRL Bucureşti, iar anterior a fost director al Cancelariei Prefectului şi purtător de cuvânt, în perioada 2013-2015, şi director la AJOFM Suceava. Între anii 2005 şi 2009 a lucrat ca inspector în cadrul Consiliului Judeţean Suceava, la Serviciul Consultanţă Proiecte/Dezvoltare locală şi rurală.

Înainte de începerea activităţii în administraţia publică, din 1992 până în 2005 Şologon a fost administrator la afacerea familiei, de producere de flori şi amenajare spaţii verzi, electrician la o firmă producătoare de panouri pentru mobilă şi profesor suplinitor de limbă română la şcoala gimnazială din Zahareşti. 

Noul subsecretar de stat este inginer, absolvent al Facultăţii de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii ”Ştefan cel Mare” Suceava, ale cărei cursuri le-a urmat în perioada 1993-1998. Din 2005 a urmat cursuri de master la Facultatea de sociologie şi asistenţă socială, a Universităţii Bucureşti, are o diplomă de manager de proiecte a Institutului Naţional de Administraţie, un master în management politic la Institutul Academic „Ovidiu Şincai” Bucureşti, diplomă de asistent relaţii publice şi comunicare, de la ISOP – Institutul de studii pentru Ordine Publică şi statutul de înalt funcţionar public, acordat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, în 2015. La capitolul limbi străine, conform CV-ului, este la nivel A2, de utilizator elementar, la engleză şi germană.

Cristian Ioan Şologon este al doilea social-democrat sucevean numit subsecretar de stat în Guvernul României, în acest an, după doctorul Tiberius Brădăţan, care este la Ministerul Sănătăţii. PSD Suceava are şi un secretar de stat, Eugen Uricec, la Ministerul Mediului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Cristian Şologon a fost numit, ieri, de premierul Tudose, subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării.
 Vizualizări articol: 3371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Suceveanul Cristian Şologon a fost numit, ieri, de premierul Tudose, subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei