Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2017 - Anul XXII, nr. 278 (6694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

PSD Suceava: Guvernul a alocat fondurile pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni i-au răspuns preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, cu privire la solicitarea de alocarea de fonduri pentru centura Sucevei, precizând că acesta a „inventat o discuţie cu un secretar de stat”.

Conducerea PSD Suceava a anunţat că actualul Guvern a alocat fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Suceava. “Dorim să contribuim la liniştea şi pacea sufletească a sucevenilor mai ales în aşteptarea Sfintei Sărbători a Crăciunului şi nu-i putem lăsa pradă informaţiilor false şi tendenţioase colportate de liderii liberalilor din judeţ.

Astfel, din respect pentru suceveni, răspundem din nou neadevărurilor lansate în spaţiul public de Gheorghe Flutur. Îi reamintim că instituţia responsabilă de execuţia acestei lucrări este CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) şi aceasta este cea mai abilitată să oferă informaţii corecte”, se arată într-un comunicat transmis de PSD Suceava. Reacţia social-democraţilor suceveni a venit după ce şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a solicitat Guvernului să aloce în bugetul pentru anul 2018 fondurile necesare pentru şoseaua de centură a Sucevei. Social-democraţii suceveni au precizat că dacă preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, ar fi vrut să afle adevărul “nu ar fi inventat o discuţie imaginară cu un secretar de stat” şi nu ar fi invocat o informaţie despre bugetul de stat atât timp cât acesta încă nu este pe masa Parlamentului, “ci s-ar fi adresat instituţiei mai sus menţionate (CNAIR), aşa cum am făcut-o şi noi”.

“Ar fi aflat datele pe care noi i le-am mai furnizat, că în luna octombrie a fost demarată procedura de achiziţie a lucrărilor de execuţie, iar pentru anul 2018, pentru finalizarea acestei lucrări au fost alocaţi 75 de milioane de lei”, se arată în comunicatul PSD Suceava.

“Social-democraţii suceveni au mai arătat că atunci când licitaţia pentru lucrările de execuţie se va încheia, viitorul constructor desemnat va putea finaliza acest obiectiv dorit atât de mult de suceveni. Reamintim din nou liberalilor şi faptul că lucrările au început în 2008 şi trebuiau finalizate în 2012 de un Guvern şi un Consiliu Judeţean PDL, că responsabilii finalizării acestei lucrări (Gheorghe Flutur şi Guvernul PDL) au modificat proiectul iniţial şi noul traseu (decis nefiresc printr-o zonă afectată de alunecări) a generat costuri suplimentare, astfel că valoarea proiectului a crescut nejustificat cu 62%”, se mai spune în comunicatul PSD Suceava.

Social-democraţii suceveni i-au sugerat preşedintelui PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean ca în locul îndemnurilor ipocrite la solidaritatea tuturor parlamentarilor suceveni ar fi bine să îi sfătuiască pe colegii lui, parlamentarii liberali din judeţ, “să vină mai des acolo unde i-au trimis cetăţenii, adică în Parlament”. “Astfel poate ar primi informaţii mai aproape de adevăr asupra activităţii guvernului PSD-ALDE”, se arată în finalul comunicatului PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava: Guvernul a alocat fondurile pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
PSD Suceava: Guvernul a alocat fondurile pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei