Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2017 - Anul XXII, nr. 278 (6694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Puterea lucrului bine făcut

Prima zonă de agrement a Sucevei a fost recepţionată ieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima zonă de agrement a Sucevei, una dintre cele mai aşteptate investiţii ale municipalităţii sucevene, realizată în jurul lacurilor de la baza dealului Tătăraşi, a fost recepţionată ieri, urmând să fie dată în folosinţă în primăvara anului viitor.

Zona de agrement „Tătăraşi”, amenajată pe o suprafaţă de 75.250 mp, în spatele fostei Uzine electrice, cuprinde, pe lângă numeroase spaţii verzi, realizate prin plantarea a sute de arbori şi arbuşti, plus gazon de calitate, folosit pe cele mai cunoscute arene din lume, două terenuri de sport – unul de tenis şi unul de fotbal, terase, o cafenea, un debarcader cu bărci şi hidrobiciclete, un pavilion pentru muzică, pe unul dintre iazuri, locuri de joacă pentru copii şi terenuri de minigolf.

„Lucrările au ieşit foarte bine, felicit firma Victor Construct şi directorul acesteia, Victor Mihalachi, au făcut o treabă bună şi o să vadă şi sucevenii în primăvară, când o vom inaugura. A meritat aşteptarea!”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care a apreciat faptul că lucrările au fost efectuate în timp record, la standarde europene, în ciuda piedicilor întâmpinate, accesul la banii din credit fiind blocat o lungă perioadă de timp, din cauza unor restricţii impuse de Guvern, la nivel naţional.

Licitaţia de realizare a acestei investiţii a fost câştigată de firma Victor Construct SRL cu 5.185.463 lei, plus TVA, pe când finanţarea asigurată prin creditul contractat de municipalitate de la CEC Bank era de 10 milioane de lei.

„Am demonstrat încă o dată că sloganul nostru - <Puterea lucrului bine făcut>, şi-a spus cuvântul. Împreună cu specialiştii societăţii noastre am realizat acest proiect important pentru suceveni şi consider că SC Victor Construct SRL a reuşit încă o dată să ofere calitate, promptitudine şi exigenţă prin execuţia proiectului la cele mai înalte standarde”, a declarat Victor Mihalachi.

Economiile făcute la investiţia iniţială au permis municipalităţii sucevene să iniţieze şi un al doilea proiect, de dotare a zonei de agrement Tătăraşi cu noi facilităţi pentru suceveni, cele mai importante fiind o instalaţie de tiroliană, un nou teren de sport – pentru tenis, dar şi 20 de ansambluri pentru picnic, compuse din masă, bănci, acoperiş. Suplimentarea proiectului a fost aprobată deja de Consiliul Local Suceava şi urmează să fie făcută o nouă licitaţie, pentru ca lucrările să fie demarate tot în primăvară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima zonă de agrement a Sucevei a fost recepţionată ieri.
 Vizualizări articol: 8595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Prima zonă de agrement a Sucevei a fost recepţionată ieri3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei