Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2017 - Anul XXII, nr. 278 (6694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Semne încurajatoare cu privire la starea poliţistului Dan Ciprian Sfichi

Joi, 7 Decembrie 2017 (11:02:38)
Starea poliţistului de la Serviciul de Acţiuni Speciale Suceava lovit cu sabia în cap în timpul percheziţiei de la locuinţa lui Alexandru Huţuleac, din Rădăuţi, arestat pentru trafic de droguri, dă semne de ușoară îmbunătăţire. Dan Ciprian Sfichi răspunde la stimuli, mișcând mai bine mâna și piciorul drept. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iași, doctor Marius Dabija, a declarat că „încă trebuie să fim prudenţi în aprecieri. Poliţistul este în continuare intubat, în comă indusă". Cu toţii sperăm la o minune și la faptul că Dan Ciprian Sfichi va putea reveni la o viaţă normală, după o lungă perioadă de refacere. Comisarul Ionuţ Epureanu a transmis un mesaj optimist: „Rugăminţile noastre, ale poliţiștilor, dar și ale tuturor oamenilor de bine au ajuns acolo unde trebuie. Speranţa noastră și lacrimile familiei au înduplecat un destin și au dat speranţă de viaţă. Astăzi (n.r. miercuri), poliţistul erou Ciprian Sfichi și-a mișcat membrele și a răspuns unor stimuli. În această seară colegul nostru a ţinut în propria mână un telefon mobil și a primit o energie incomensurabilă: și-a ascultat cele două fiice urându-i să vină acasă cât mai repede. Există minuni, există Dumnezeu și existăm noi, care trebuie sa fim uniţi și să nu ne pierdem speranţa. Fii tare, camarade. Ca și altă dată, ne bazăm pe tine!"Joi seară, la ora 20.00, la rugăminţile familiei poliţistului, colegii acestuia și nu numai își vor uni cu toţi gândurile, pentru un minut, pentru a-i transmite putere de a trece peste moment.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Semne încurajatoare cu privire la starea poliţistului Dan Ciprian Sfichi.
 Vizualizări articol: 6715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Semne încurajatoare cu privire la starea poliţistului Dan Ciprian Sfichi4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei