Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2017 - Anul XXII, nr. 278 (6694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu consideră că sucevenii sunt pedepsiţi de Guvernul PSD pentru că au votat masiv cu acest partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că sucevenii sunt pedepsiţi de actualul Guvern PSD, deși la alegerile parlamentare aceștia au votat masiv cu acest partid. Bogdan Gheorghiu a făcut referire în special la investiţiile în infrastructura de drumuri, precizând că actuala guvernare a blocat mai multe proiecte importante în acest domeniu. Gheorghiu a amintit că în data de 5 decembrie 2016 , în urma unei decizii a Guvernului Dacian Cioloș, președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, anunţa pentru 2017 demararea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic al tronsonului din judeţul Suceava pentru drumul expres cu două benzi de circulaţie pe sens Siret-Pașcani cu legătură în autostrada spre București. „Valoarea bugetată a proiectului era de 487 de milioane de euro, din care 290 de milioane de euro pentru traseul Pașcani-Suceava, de 60,5 km, și Suceava-Siret, de 41 km, cu o valoare de 196,2 milioane de euro. Imediat după instalarea Guvernului PSD, în luna ianuarie, printre primele decizii luate a fost anularea acestui proiect absolut necesar pentru judeţul Suceava și pentru regiunea Moldovei. În schimb, 7% din bugetul pentru transporturi a fost alocat judeţului Timiș, iar 3% judeţului Teleorman. De asemenea, finanţarea șoselei de centură a Sucevei aprobată de Guvernul lui Dacian Cioloș a fost anulată”, a arătat deputatul PNL de Suceava.

De asemenea, Bogdan Gheorghiu a precizat că în calitate de parlamentar al judeţului Suceava a făcut apel la toate organizaţiile PSD din regiunea Moldovei să ceară imperativ Guvernului PSD finanţarea autostrăzilor în Moldova. Gheorghiu a subliniat faptul că până acum nici o organizaţie PSD din Moldova nu cerut public finanţarea acestor proiecte, „sabotând cu bună știinţă dezvoltarea regiunii noastre”. În același timp, Bogdan Gheorghiu a atras atenţia și asupra faptului că și în anul 2018, Guvernul PSD nu va aloca finanţarea necesară finalizării șoselei de centură a Sucevei.

„În schimb, liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, este preocupat să organizeze mitinguri de susţinere a condamnatului Liviu Dragnea, de blocare a luptei anticorupţie și eliberare a infractorilor. Ceea ce nu înţelege încă PSD este că principala problemă a României este statul paralel cu problemele românilor condus de PSD”, a încheiat Bogdan Gheorghiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu consideră că sucevenii sunt pedepsiţi de Guvernul PSD pentru că au votat masiv cu acest partid.
 Vizualizări articol: 1762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bogdan Gheorghiu consideră că sucevenii sunt pedepsiţi de Guvernul PSD pentru că au votat masiv cu acest partid5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei