Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2017 - Anul XXII, nr. 269 (6685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Băut şi fără permis, un şofer agresiv cu poliţiştii a ajuns în arest preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere valabil şi comportamentul agresiv cu poliţiştii i-au adus unui bărbat un dosar penal şi 30 de zile de arest preventiv.

Incidentul care l-a avut protagonist pe Florin Marius Pleşca, de 31 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi, a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi, în jurul orei 01.30, când poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe DJ 178F, în comuna Frătăuţii Vechi, are loc un conflict în care este implicat un şofer beat. Ajunşi la faţa locului,  poliţiştii au observat un autoturism marca BMW ce se afla în şanţul de pe marginea drumului judeţean. La volanul autoturismului a fost găsit un bărbat care se exprima incoerent şi mirosea puternic a alcool. Cel care sunase la 112 se afla la câteva zeci de metri de maşină şi le-a declarat poliţiştilor că fusese pasager în autoturism în timpul derapării, iar cel de la volan se numeşte Florin Marius Pleşca. Poliţiştii au reuşit testarea bărbatului de 31 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. În timpul cercetărilor întreprinse la faţa locului, bărbatul a început să devină agresiv verbal cu poliţiştii, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul unei patrule de poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuţi, care l-a transportat pe acesta la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a refuzat recoltarea unor probe de sânge. În urma verificărilor în baza de date a Poliţiei Române, s-a stabilit faptul că Florin Marius Pleşa are permisul de conducere reţinut. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de mostre biologice. Pentru faptele sale, a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind reţinut în arestul IPJ începând de marţi la orele prânzului.

În timpul zilei de miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi a hotărât în şedinţa de consiliu  să admită cererea procurorului de caz privind arestarea preventivă  a inculpatului Florin Marius Pleşa, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, ameninţare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de mostre biologice. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut şi fără permis, un şofer agresiv cu poliţiştii a ajuns în arest preventiv.
 Vizualizări articol: 3601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut şi fără permis, un şofer agresiv cu poliţiştii a ajuns în arest preventiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresa de post cu halva şi dulceaţă Este o prăjitură foarte uşor de făcut, pentru care doar amestecăm toate ingredientele şi turnăm totul în tavă. Şi gata. În ce priveşte gustul, unii îl vor adora pe viaţă, alţii îl vor declara definitiv de neadmis... Asta... Citeşte