Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2017 - Anul XXII, nr. 269 (6685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

„Curățenie” pe domeniul public

Zeci de panouri publicitare din Suceava urmează să fie demontate, pentru neplata chiriilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 30 de panouri publicitare, răspândite în toate zonele Sucevei, urmează să fie demontate de pe domeniul public, de către municipalitatea suceveană, pentru neplata chiriilor datorate la bugetul local.

Decizia a fost luată după ce toate societățile care dețin astfel de panouri amplasate pe raza municipiului Suceava și care au contracte expirate sau au restanțe la plată au fost notificate să-și ridice construcțiile de pe domeniul public.

„Pentru că adresele noastre nu au avut succesul scontat, s-au emis dispoziții de înlăturare a acestor panouri și de recuperare a costurilor de demontare de la societățile care le dețin. Premergător ridicării lor, s-au afișat notificări pe toate panourile (foto anexă), notificări care au fost mai eficiente. Mai exact, din opt societăți notificate șase au venit să-și achite datoriile, plătind suma de 80.117 lei.
Două dintre societățile notificate nu și-au achitat datoriile, drept urmare în etapa următoare vom trece la ridicarea a 29 de panouri”, a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Campania de „curățire” a domeniului public de puzderia de panouri publicitare care înțesează străzile municipiului, multe din ele fiind folosite pentru a obține bani grei, fără a se plăti taxele datorate, a fost demarată recent.

Până acum, anul acesta au mai fost făcute acțiuni de înlăturare a rablelor și a chioșcurilor abandonate pe domeniul public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de panouri publicitare din Suceava urmează să fie demontate, pentru neplata chiriilor.
 Vizualizări articol: 2076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de panouri publicitare din Suceava urmează să fie demontate, pentru neplata chiriilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresa de post cu halva şi dulceaţă Este o prăjitură foarte uşor de făcut, pentru care doar amestecăm toate ingredientele şi turnăm totul în tavă. Şi gata. În ce priveşte gustul, unii îl vor adora pe viaţă, alţii îl vor declara definitiv de neadmis... Asta... Citeşte