Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2017 - Anul XXII, nr. 269 (6685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar elucidat

Cinci romi de la Șcheia, puşi sub acuzare pentru un furt comis acum aproape un an. Furau cabluri şi le incendiau

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci tineri de etnie romă din Șcheia au fost puşi sub acuzare de polițişti pentru o faptă de furt comisă tocmai în luna ianuarie a acestui an. Atunci, dintr-o magazie s-au furat numeroase bunuri, majoritatea cabluri de telecomunicație. Ulterior, cablurile au fost incendiate pe malul râului Suceava, pentru a se extrage cuprul din interior, care a fost vândut la centrele de colectare.

În urma anchetei derulate de polițiştii Biroului de Investigații Criminale Suceava şi de cei de la Postul comunal Șcheia, cu sprijinul celor de la Serviciul Criminalistic, s-au obținut probe criminalistice care au dovedit că cinci localnici, toți recidivişti, au participat la fapta din noaptea de 17 spre 18 ianuarie 2017. Atunci, autorii au pătruns prin escaladarea unui gard şi prin decuplarea sistemului de asigurare în magazia aflată în proprietatea unui bărbat din municipiul Suceava, de unde au sustras mai multe bunuri evaluate la suma de 13.500 lei.

S-a stabilit că la comiterea faptei au participat Marian Simion Bozomală, în vârstă de 24 de ani, Ilie Robert Bozomală, de 21 de ani, Iulian Cornel Bozomală, de 16 ani, Nicolae Cezar Oancea, de 34 de ani, şi Emanuel Robert Cuțitariu, de 16 ani. Toți au antecedente penale, iar o parte sunt sub control judiciar sau arestați pentru alte fapte de furt.

Oamenii din Șcheia se plâng foarte des că trebuie să tragă în piept fumul înecăcios de la incendiile provocate de romii din localitate. Aceştia dau foc foarte des la fel de fel de bunuri,  iar acest caz mai vechi demonstrează ceea ce bănuieşte toată lumea: de multe ori sunt arse bunuri furate.

Probarea faptei celor cinci inculpați în cazul acestui furt demonstrează încă o dată că polițiştii s-au pus serios pe treabă în cazul hoților care au făcut probleme foarte mari la Șcheia. Numeroşi autori de fapte penale din Șcheia, aproape toți de etnie romă, au fost trimişi în judecată, iar unii sunt deja condamnați la pedepse cu executare în penitenciar ori în centrele de reeducare, în cazul minorilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci romi de la Șcheia, puşi sub acuzare pentru un furt comis acum aproape un an. Furau cabluri şi le incendiau.
 Vizualizări articol: 1817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci romi de la Șcheia, puşi sub acuzare pentru un furt comis acum aproape un an. Furau cabluri şi le incendiau0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresa de post cu halva şi dulceaţă Este o prăjitură foarte uşor de făcut, pentru care doar amestecăm toate ingredientele şi turnăm totul în tavă. Şi gata. În ce priveşte gustul, unii îl vor adora pe viaţă, alţii îl vor declara definitiv de neadmis... Asta... Citeşte