Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2017 - Anul XXII, nr. 269 (6685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eficientizare

Numărul de rezervări online la Înmatriculări auto creşte de la 97 la 156/zi, din 4 decembrie 2017

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul de rezervări online pentru înmatricularea definitivă a autoturismelor se măreşte, începând din data de 4 decembrie a.c., de la 97 la 156/ zi, repartizate egal la cele două ghişee ale Serviciului Înmatriculări şi Permise Auto Suceava, a informat, ieri, biroul de presă al prefectului de Suceava, Mirela Adomnicăi, printr-un comunicat de presă.

Fiecare operațiune se va derula  la interval de 5 minute în zilele de luni, marți, miercuri şi joi, între orele 8.00-15.00.  Vineri vor fi 132 de rezervări online, câte 66 la fiecare ghişeu, în intervalul orar 8.30-14.00. Măsurile au fost dispuse de prefect pentru eficientizarea activității  la ghişeele de înmatriculări autovehicule şi  autorizări  provizorii de circulație.

Începând cu aceeaşi dată, în ziua de miercuri, între orele 15.00-18.00 vor fi efectuate rezervări numai pentru persoanele juridice, fiind alocate câte 5 minute pentru fiecare dintre cele 72 de operațiuni, la cele două ghişee.  Persoanele care şi-au făcut deja rezervări pentru lunile ianuarie şi februarie 2018 sunt rugate să urmărească site-ul Instituției Prefectului, deoarece vor fi reprogramate automat. În cazul în care nu sunt de acord cu data reprogramată, pot anula rezervarea şi se pot reprograma la o dată ulterioară  disponibilă.

 

Cererile celor care au făcut rezervări pe serii de saşiu greşite, incomplete sau inexistente nu vor mai fi soluționate

Prefectul Mirela Adomnicăi recomandă cetățenilor să se prezinte la ghişeele serviciului la data şi ora când au rezervarea online, pentru a evita aglomerația inutilă. Ea a precizat că este singurul tip de rezervare acceptată. 

În ceea ce priveşte activitatea de autorizare provizorie, rămân 97 de rezervări zilnic, având în vedere că autorizațiile de circulație provizorie sunt valabile pe o perioadă de 90 de zile.

Prefectul Județului Suceava a mai precizat că, tot din data de 4 decembrie 2017, nu vor mai fi soluționate cererile persoanelor care au făcut rezervări pe serii de saşiu greşite, incomplete sau inexistente. Acest lucru va fi verificat de către personalul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi desemnat să asigure ordinea la intrarea la ghişeele serviciului, care nu va mai permite accesul  în sala ghişeelor pentru  persoanele  care se încadrează în aceste situații.

“Toate aceste măsuri au fost luate având în vedere  cetățeanul obişnuit, corect, de bună credință, care se prezintă la ghişeu să-şi înmatriculeze maşina personală sau una, două, trei şi nu-şi găseşte  loc de rezervare pentru că locurile sunt blocate de către cei care şi-au creat efectiv o activitate din a bloca locurile. Cetățeanul de bună credință trebuie să beneficieze de servicii corespunzătoare, asta ne dorim”, a declarat prefectul Adomnicăi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul de rezervări online la Înmatriculări auto creşte de la 97 la 156/zi, din 4 decembrie 2017.
 Vizualizări articol: 2557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Numărul de rezervări online la Înmatriculări auto creşte de la 97 la 156/zi, din 4 decembrie 20175.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresa de post cu halva şi dulceaţă Este o prăjitură foarte uşor de făcut, pentru care doar amestecăm toate ingredientele şi turnăm totul în tavă. Şi gata. În ce priveşte gustul, unii îl vor adora pe viaţă, alţii îl vor declara definitiv de neadmis... Asta... Citeşte