Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2017 - Anul XXII, nr. 269 (6685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Păsăroiul Phoenix... până la moarte!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Telenovela de la Dinamo continuă. În fiecare zi apar elemente noi. Ceea ce răsalaltăieri părea posibil, alaltăieri probabil, iar aseară sigur, azi se vădeşte că a fost doar un foc de paie sau un fâssss! Ceea ce se petrece acolo are din ce în ce mai puţin de a face cu ideea de performanţă în sport, cu competiţia la nivel înalt, şi tot mai mult cu mişcarea browniană. Tot ce are legătură cât de cât cu echipa de fotbal se deplasează haotic, în toate direcţiile, vin şi pleacă personaje dintre cele mai diverse, altele doar se-nvârt prin zonă, singurul element de, sanchi, stabilitate, fiind ăl' din moţul trebii, numitul Negoiţă, despre care chiar n-am habar cum a ajuns în fotbal în general şi la Dinamo în particular. Să fie într-o misiune oarecum secretă? Să fi fost trimis de frăţiorul său? Să fi căutat o spălătorie şi să fi dat exact peste asta!? Să-l fi pus acolo generalii ăia care luaseră în stăpânire ţara cândva şi pe care doar fraierii cred că au lăsat-o în durerea ei? Probabil nu vom afla nicicând adevărul adevărat. Vrând, nevrând, ne mulţumim doar cu ce e la vedere, anume că: Contra venise pe viaţă, chitit să reconstruiască echipa şi să o scoată campioană, dar a făcut-o mai de panaramă decât era şi s-a cărat la primul prilej. Alături de el, prietenul de-o viaţă, şi el câine până la moarte, Adi Mutu, devenit director general. S-a cărat şi el, imediat după Guriţă. După ei, programatul Clau-gol, a zis şi el "pas", dând de înţeles că ăi' de l-au adus pe Mitriţă n-au decât să finalizeze operaţiunea, adică să moară cu el de gât. Culmea culmilor: nu se mai cară nici Negoiţă, devenit un fel de păsăroi Phoenix, măcar la nivel de speranţă, dacă nu şi cu finalizare, adică renaşte... dar nu de tot! Pariaţi că ne mai distrăm mult şi bine?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păsăroiul Phoenix... până la moarte!.
 Vizualizări articol: 1587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Păsăroiul Phoenix... până la moarte!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresa de post cu halva şi dulceaţă Este o prăjitură foarte uşor de făcut, pentru care doar amestecăm toate ingredientele şi turnăm totul în tavă. Şi gata. În ce priveşte gustul, unii îl vor adora pe viaţă, alţii îl vor declara definitiv de neadmis... Asta... Citeşte