Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2017 - Anul XXII, nr. 269 (6685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident mortal

Un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce a căzut sub roata unui tractor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident mortal a curmat viața unui bărbat, care a sfârșit sub roțile unui tractor forestier. Accidentul s-a petrecut într-o pădure din apropierea comunei Mălini, miercuri după-amiază, în jurul orei 16.45. Polițiștii care au demarat o anchetă au identificat victima pe drumul forestier Valea Vacii, în preajma tractorului aflându-se un bărbat de 62 de ani din comuna Baia, șoferul tractorului forestier.

Cercetările au arătat faptul că șoferul, în vârstă de 62 de ani, plecase în acea zi să repare tractorul de tip forestier, luându-l  cu el pentru ajutor și pe un bărbat în vârstă tot de 62 de ani din comuna Mălini. După reparație, în jurul orei 16.00, șoferul a pornit tractorul și a început a-l testa pe drumul forestier, în timp ce ajutorul său i-a spus că pleacă în pădure să verifice dacă nu au fost furați brazi de pe o suprafață. Cei doi s-au întâlnit apoi într-o poiană a pădurii, după care șoferul a plecat cu tractorul, lăsându-l pe bărbatul din Mălini în urmă. La un moment dat însă, după câteva sute de metri, a simțit cum roata din spate a trecut peste ceva și a săltat tractorul. Cel de la volan a oprit și când s-a dat jos din vehicul, l-a văzut pe ajutorul său strivit în zona capului de roata tractorului. În urma cercetărilor polițiștii au constatat că cel mai probabil bărbatul care îl ajutase pe șofer la reparații s-a urcat din mers în partea din spate a tractorului, de unde s-a dezechilibrat la un moment dat și a căzut sub roata acestuia. Cei doi nu erau angajați ai unei societăți comerciale, accidentul neavând loc în timpul programului de lucru. O necropsie asupra cadavrului bărbatului va stabili cauza exactă a morții acestuia, polițiștii continuând cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce a căzut sub roata unui tractor.
 Vizualizări articol: 8542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce a căzut sub roata unui tractor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresa de post cu halva şi dulceaţă Este o prăjitură foarte uşor de făcut, pentru care doar amestecăm toate ingredientele şi turnăm totul în tavă. Şi gata. În ce priveşte gustul, unii îl vor adora pe viaţă, alţii îl vor declara definitiv de neadmis... Asta... Citeşte