Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2017 - Anul XXII, nr. 269 (6685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţare

Guvernul a alocat Sucevei cinci milioane de lei pentru susţinerea asistenţei sociale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul României a aprobat, în ședinţa miercuri, alocarea unei sume de 5,025 milioane de lei pentru judeţul Suceava, bani care vor fi folosiţi pentru susţinerea asistenţei sociale. Potrivit Hotărârii de Guvern, banii sunt alocaţi din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2017, pentru echilibrarea bugetelor locale. Din suma totală alocată judeţului Suceava, 3,497 milioane de lei vor fi folosiţi pentru susţinerea sistemului de protecţie a copilului și 1,528 milioane de lei pentru susţinerea centrelor publice pentru persoanele adulte cu handicap. Reamintim că la ultima rectificare bugetară, din luna noiembrie 2017, judeţul Suceava a primit o sumă totală de 12,146 de milioane de lei, din care pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul judeţelor, pe anul 2017, alocarea a fost de 2.598.000 de lei. Din această sumă, pentru susţinerea sistemului de protecţie a copilului va fi alocată o sumă de 1,836 milioane de lei, iar pentru învăţământul special şi centrele judeţene de resurse şi asistenţă educaţională o sumă de 762.000 lei.

La vremea respectivă, președintele Consiliul Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, anunţa că instituţia pe care o conduce solicitase opt milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de funcţionare și a salariilor celor care lucrează în domeniul asistenţei sociale și protecţia copilului, primind doar 1,8 milioane de lei. Flutur preciza că numai pentru salariile angajaţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului, suma necesară ar fi fost de cinci milioane de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a alocat Sucevei cinci milioane de lei pentru susţinerea asistenţei sociale.
 Vizualizări articol: 1871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul a alocat Sucevei cinci milioane de lei pentru susţinerea asistenţei sociale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresa de post cu halva şi dulceaţă Este o prăjitură foarte uşor de făcut, pentru care doar amestecăm toate ingredientele şi turnăm totul în tavă. Şi gata. În ce priveşte gustul, unii îl vor adora pe viaţă, alţii îl vor declara definitiv de neadmis... Asta... Citeşte