Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2017 - Anul XXII, nr. 269 (6685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

PSD Suceava: Centura municipiului reşedinţă de judeţ este din nou prilej de exprimare demagogică a parlamentarilor liberali suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii îi combat pe parlamentarii PNL de Suceava care acuză actualul Guvern de nefinalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului reşedinţă de judeţ. PSD Suceava a transmis, printr-un comunicat de presă, că centura municipiului reşedinţă de judeţ este din nou prilej de exprimare demagogică a parlamentarilor liberali suceveni. „Aceştia acuză Guvernul actual de rea-voinţă în cazul finalizării lucrărilor la acest obiectiv. Evident, aceştia uită câteva aspecte, precum faptul că această şosea a fost aprobată spre finanţare de un Guvern PSD. Ei uită că lucrările au început în 2008 şi trebuiau finalizate în 2012 de un Guvern şi un Consiliu Judeţean PDL”, se precizează în comunicatul social-democraţilor suceveni.

PSD Suceava le-a transmis actualilor parlamentari PNL că uită faptul că responsabilii finalizării acestei lucrări, Gheorghe Flutur şi Guvernul PDL, au modificat proiectul iniţial şi traseul centurii, iar noul traseu a fost stabilit, „în mod nefiresc”, într-o zonă afectată de alunecări, ceea ce a generat costuri suplimentare, astfel încât valoarea proiectului a crescut nejustificat cu 62%.„Ei uită de asemenea să menţioneze faptul că cea mai mare parte a lucrărilor, inclusiv inaugurarea unui sector, s-a executat în timpul guvernului şi Consiliului Judeţean PSD în perioada 2012-2016. Și uită de asemenea că Gheorghe Flutur în campania electorală a promis neîntemeiat că va determina finalizarea acestei şosele în 3 luni, respectiv la sfârşitul anului 2016”, au transmis social-democraţii suceveni. 

PSD Suceava consideră că dacă ar fi vrut să cunoască, în mod onest, care este stadiul lucrărilor la această investiţie, aşa cum au făcut-o şi social-democraţii, toate informaţiile puteau fi obţinute de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. „Ar fi aflat astfel că în luna octombrie a fost demarată procedura de licitaţie pentru contractarea lucrărilor rămase de executat”, se arată în comunicat.

Social-democraţii suceveni au mai adăugat că tot în ultima perioadă au observat că parlamentarii PNL Suceava, „din dorinţa derizorie” de a-şi vedea numele în presă, au emis consideraţii false cu privire la derularea programului guvernamental PNDL. „Au ajuns să facă ipocrit calcule asupra proiectelor deja contractate. O minimă decenţă i-ar fi obligat să vadă că deja 10% din proiectele depuse au fost contractate, deşi perioada de depunere a proiectelor se încheie la sfârşitul lunii noiembrie, iar perioada de contractare se termină la sfârşitul lunii decembrie. Dar salutăm faptul că unii parlamentari liberali, care nu prea pot dovedi o interacţiune susţinută cu domeniul educaţional, au ajuns la o concluzie axiomatică, şi anume că  <Școala îi face pe toţi mari!>”, se arată în finalul comunicatului de presă transmis de PSD Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava: Centura municipiului reşedinţă de judeţ este din nou prilej de exprimare demagogică a parlamentarilor liberali suceveni.
 Vizualizări articol: 2468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
PSD Suceava: Centura municipiului reşedinţă de judeţ este din nou prilej de exprimare demagogică a parlamentarilor liberali suceveni1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresa de post cu halva şi dulceaţă Este o prăjitură foarte uşor de făcut, pentru care doar amestecăm toate ingredientele şi turnăm totul în tavă. Şi gata. În ce priveşte gustul, unii îl vor adora pe viaţă, alţii îl vor declara definitiv de neadmis... Asta... Citeşte