Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 nov 2017 - Anul XXII, nr. 256 (6672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de acasă

9-15 noiembrie

Vineri, 10 noiembrie

„4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, în prezenţa lui Cristian Mungiu

În programul „Les Films de Cannes à Suceava”, ediţia a II-a, figurează pentru vineri, 10 noiembrie, de la ora 19:00, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” de Cristian Mungiu (2007, 113 min, RO), laureat cu Palme d'Or, 2007. Proiecţia are loc în prezenţa regizorului Cristian Mungiu. „Les Films de Cannes à Suceava” va avea loc, în perioada 10-12 noiembrie, la Cinematograful Modern. Evenimentul este organizat de Asociaţia Creativ AS, cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava şi al Consiliului Local Suceava, printr-un proiect 2017. Intrarea este liberă.

 

Sâmbătă, 11 noiembrie

Teatru pentru copii și tineret, la Muzeul Bucovinei

Muzeul Bucovinei și Teatrul pentru copii și tineret Vasilache Botoșani organizează o nouă stagiune de teatru pentru copii. 

De două ori pe lună, din noiembrie 2017 până în mai 2018, vizitatorii Muzeului Bucovinei se vor delecta cu povești minunate, care ne vor introduce în tainele copilăriei.

Primul spectacol va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie 2017, ora 10.00, la Muzeul de Istorie, unde va fi prezentată piesa „Capra cu trei iezi”. Intrarea este liberă.

 

„Les Films de Cannes à Suceava”, la cinema Modern

Sâmbătă, la cinematograful Modern vor avea loc următoarele proiecții: de la ora 15:30, „Jupiter's Moon” de Kornél Mundruczó (2017, 123 min, UNG, GER), în competiţie, Cannes 2017; de la ora 18:00, „Good Time” de Ben Safdie, Joshua Safdie (2017, 100 min, SUA, LUX), în competiţie, Cannes 2017; de la 20:30, „120 Battements Par Minute” de Robin Campillo (2017, 140 minute, FRA), Grand Prix, Cannes 2017. Proiecțiile fac parte din proiectul „Les Films de Cannes à Suceava”, din perioada 10-12 noiembrie, de la Cinematograful Modern. Intrarea este liberă.


Duminică, 12 noiembrie

„Les Films de Cannes à Suceava”, la cinema Modern

Duminică, 12 noiembrie, în cadrul proiectului „Les Films de Cannes à Suceava” sunt programate următoarele proiecții:de la ora 15:00, „Paterson” de Jim Jarmusch (2016, 113 minute, SUA), în competiţie, Cannes 2016; de la ora 17:30, ”A Gentle Creature”, de Sergei Loznitsa (2017, 143 min, FR, GER, OLA, LIT), în competiţie, Cannes 2017; de la 20:30, „A Man Of Integrity” de Mohammad Rasoulof (2017, 117 min, IRAN), Premiul Un Certain Regard, Cannes 2017. Proiecțiile sunt la Cinematograful Modern, iar intrarea este liberă.

 

Marți, 14 noiembrie

„3 Surori” - un spectacol inedit pe scena teatrului sucevean

Asociaţia culturală Punctart şi Teatrul Municipal „Matei Vişniec” deschid uşile pentru un nou spectacol, a cărui premieră va avea loc pe 14 noiembrie, de la ora 19:00. „3 Surori” este un spectacol despre oameni aflaţi în căutarea fericirii, blocaţi în reprezentarea fericirii şi niciodată fericiţi. Spectacolul are ca punct de pornire piesa de teatru "Trei Surori", de A. P. Cehov, tradusă şi adaptată de Raluca Rădulescu. Regia este semnată de Catinca Drăgănescu, scenografia şi costumele de Andreea Simona Negrilă, coregrafia este realizată de Simona Deaconescu şi Mariana Gavriciuc, light & video design-ul sunt creaţia lui Dan Băsu, iar muzica e "interior8". Coordonatoarea proiectului este Catrinel Bejenariu, cofondatoare Punctart. Distribuţia este formată din Cosmin Panaite, Delu Lucaci, Cristina Florea, Diana Lazăr, Clara Popadiuc, Sergiu Moraru, Cătălin Ștefan Mîndru, Horia Butnaru, Alexandru Marin, Sebastian Bădărău. Durata spectacolului este de 2h 40 min. (cu pauză), iar preţul unui bilet la premieră este 25 de lei. Relaţii şi rezervări, la telefon: 0759048677.


Miercuri, 15 noiembrie

Spectacol de teatru „Cyrano de Bergerac, poate…”, la USV

Sucevenii iubitori de teatru au ocazia să vadă un nou spectacol pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt”, miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 19.00. Este vorba despre “Cyrano de Bergerac, poate…”, construit pe povestea actorului Albu din “Larry Thompson sau tragedia unei tinereţi” de Dusan Kovacevic. Regia este semnată Adrian Iclenzan. Distribuția: Cătălin Ștefan Mîndru. Prețul unui bilet este de 5 lei pentru studenți, elevi și pensionari. Biletele pot fi achiziționate de la sediul Casei de Cultură a Studenților Suceava. Prețul unui bilet întreg este de 10 lei și se poate achiziționa și on-line de pe ccs-sv.ro.

 

Vrăjitorul din Oz – teatru pentru copii

Spectacolul pentru copii  Vrăjitorul din Oz - Teatrul „Luceafărul” Iași va avea loc în data de 15 noiembrie în intervalul orar 11.00 – 12.15, pe scena Teatrului "Matei Vișniec" Suceava. Preț: 7 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de acasă.
 Vizualizări articol: 1168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de acasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei