Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 nov 2017 - Anul XXII, nr. 256 (6672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Din cauza ceţii

Mai multe zboruri care trebuiau să aterizeze pe Aeroportul Suceava au ajuns la Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe zboruri care trebuiau să aterizeze ieri pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava au ajuns la Iaşi. Din cauza ceţii foarte dense din zona aeroportului, piloţii avioanelor care operau cursele aeriene dinspre Italia şi Anglia au decis, pentru siguranţa pasagerilor, să aterizeze pe aeroportul din Iaşi. Primul zbor care trebuia să aterizeze ieri la Suceava şi a fost redirescţionat către Iaşi a fost cel de la Roma. Avionul urma să aterizeze pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" din Suceava în jurul orei 12:05, însă după două încercări nereuşite de a ateriza, ceaţa fiind prea densă, pilotul a zburat către Iaşi. Directorul aeroportului din Suceava, Ioan Măriuţa, a precizat că pe tot parcursul zilei de ieri vizibilitatea a fost zero, din cauza ceţii. Ioan Măriuţa a explicat că în aceste condiţii piloţii nu au putut să folosească nici sistemul ILS, adică sistemul de direcţionare a avioanelor la aterizare în condiţii meteo dificile. El a arătat că sistemul ILS funcţionează până la o vizibilitate pe orizontală până la 30 de metri, iar pe parcursul zilei de ieri ceaţa era până la nivelul solului.

După aterizarea la Iaşi, pasagerii zborului de la Roma au fost preluaţi cu alte mijloace de transport pentru a ajunge la Suceava. Ioan Măriuţa a spus că pentru zborul de ieri care trebuia să plece de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" către Roma, pilotul avionului a mai încercat o aterizare la Suceava, şi de această dată nereuşită din cauza condiţiilor meteo, după care şi-a continuat deplasarea către capitala Italiei. Al doilea zbor care nu a aterizat la Suceava a fost cel din Londra. Și în acest caz pilotul a luat  decizia de a pleca spre Iaşi după ce a încercat să aterizeze la Suceava. Tot din cauza ceţii dense nu a mai fost operat nici zborul retur de la Suceava către Londra.

Pasagerii care aveau cumpărate bilete pentru zborurile de ieri de la Suceava către Roma şi Londra fie au fost relocaţi pe alte aeroporturi, fie şi-au primit banii înapoi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe zboruri care trebuiau să aterizeze pe Aeroportul Suceava au ajuns la Iaşi.
 Vizualizări articol: 4884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Mai multe zboruri care trebuiau să aterizeze pe Aeroportul Suceava au ajuns la Iaşi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei