Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 nov 2017 - Anul XXII, nr. 256 (6672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promoţii

Ofertă aniversară de 1 Decembrie la zborurile Tarom de la Suceava către Torino și București

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tarom a anunţat o ofertă aniversară de Ziua Naţională – 1 Decembrie pentru zborurile din Suceava către Torino și București. Tarifele pentru zborurile internaţionale directe operate de Tarom sunt de 99 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe. Preţul este valabil pentru ruta de la Suceava la Torino, dar și la cele din Bucureşti către Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Chişinău, Larnaca, Londra, Madrid, München, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Viena, din Sibiu spre München și din Iași către Londra - Luton, Madrid, München, Tel Aviv și Torino. Pentru rutele interne, Tarom a anunţat un tarif de 39 de euro,  dus-întors, cu toate taxele incluse. Tariful este valabil pentru rutele din București către Suceava, Cluj, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Timişoara, și retur. Pentru a beneficia de aceste tarife, biletele de avion trebuie cumpărate în perioada 8 – 15 noiembrie 2017, iar perioada de călătorie trebuie să fie între 1-15 decembrie 2017, respectiv 15 ianuarie-24 martie 2018 (data ultimului retur). Tarifele prezentate anterior includ toate taxele, iar oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane Tarom. Rezervarea şi emiterea biletelor trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul Tarom pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maximum 48 de ore. Tarom mai informează că modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 25 de euro/tranzacţie pe rute interne şi de 75 euro/tranzacţie pe rute externe. De precizat că rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă. Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate.

Pentru cei care vor achiziţiona bilete în cadrul acestei oferte pasagerii Tarom vor beneficia de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 30 kg pe destinaţiile Amman, Beirut,  Larnaca, Roma și Torino (1 bagaj pentru Clasa Economy; trei 3 bagaje pentru Clasa Business și 23 kg pentru restul destinaţiilor operate TAROM (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business), plus încă zece kilograme de bagaj de mână. Pentru aceste zboruri, check-in-ul va fi gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, iar pasagerii vor beneficia și de sevicii gratuite la bord. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofertă aniversară de 1 Decembrie la zborurile Tarom de la Suceava către Torino și București.
 Vizualizări articol: 2259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ofertă aniversară de 1 Decembrie la zborurile Tarom de la Suceava către Torino și București5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei