Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 nov 2017 - Anul XXII, nr. 256 (6672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Prevenire

25 de poliţişti au participat la o acţiune împotriva hoţilor din mijloacele de transport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă acţiune de prevenire a furturilor din genţi şi buzunare în mijloacele de transport a avut loc în cursul dimineţii de marţi, pe toate liniile din municipiul Suceava. În doar câteva ore, 25 de poliţişti organizaţi în 6 echipe au urcat în toate mijloacele de transport în comun pentru a-i informa pe călători cum să prevină furturile din genţi şi buzunare, dar şi pe cele din locuinţe. În timpul acţiunii, în interiorul autobuzelor au fost lipite afişe cu recomandări preventive, iar călătorilor din mijloacele de transport le-au fost înmânate pliante şi peste 800 de flyere, cu informaţii utile pentru prevenirea furturilor. Cele mai receptive au fost persoanele vârstnice, care au aprofundat discuţiile cu poliţiştii pe această temă şi au solicitat informaţii suplimentare privind modul în care trebuie acţionat în asemenea situaţii. Acţiunea a fost bine primită de călători, care au învăţat cum să-şi protejeze bunurile de cei care pot acţiona în asemenea circumstanţe. Poliţiştii le-au arătat oamenilor mai multe moduri de operare a hoţilor, făcând şi recomandări în acest sens. Au fost făcute recomandări călătorilor de a nu purta banii în buzunarele laterale ale hainelor sau ale pantalonilor, de a nu purta portofelul în buzunarul de la spate al pantalonilor, ci în buzunarele interioare asigurate cu nasturi sau fermoar, de a evita să poarte asupra lor sume importante de bani în locurile aglomerate. De asemenea, poliţia le recomandă cetăţenilor să aibă grijă la persoanele care apar în preajma lor, să-şi schimbe locul când se simt înconjuraţi în mijloacele de transport, să poarte geanta în faţă, protejând-o cu mâna şi să fie atenţi la folosirea cardurilor, pentru a nu fi urmăriţi. Au fost făcute recomandări legate de momentele în care oamenii fac cumpărături în hipermarket, pentru a nu-şi lăsa borsetele sau genţile în cărucioarele de cumpărături, sporind riscul de a fi sustrase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de poliţişti au participat la o acţiune împotriva hoţilor din mijloacele de transport.
 Vizualizări articol: 1414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 de poliţişti au participat la o acţiune împotriva hoţilor din mijloacele de transport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei