Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 sep 2017 - Anul XXII, nr. 208 (6624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident mortal

Un tânăr de 26 de ani s-a zdrobit cu un Jaguar de o remorcă şi de un copac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier în care viteza a jucat după toate probabilităţile rolul decisiv. Accidentul cu final tragic s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 0.30, pe DJ 208 B din comuna Mălini.

Mihail Gherasim, tânărul de 26 de ani, din Mălini, aflat la volanul unui autoturism Jaguar, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat violent în semiremorca unei autoutilitare care era parcată la marginea drumului. După acest prim impact violent, autoturismul a fost proiectat într-un copac de la marginea drumului, rezultând decesul conducătorului auto.

Poliţiştii rutieri deplasaţi la faţa locului au constatat că autoturismul Jaguar a lovit semiremorca ataşată la maşina ce era parcată parţial pe partea carosabilă, în faţa casei proprietarului. Totuşi, poliţiştii au constatat că zona în care s-a produs accidentul era prevăzută cu iluminat public aflat în funcţiune, iar în mod normal şoferul avea timp să vadă remorca. De altfel, conform anchetei preliminare a poliţiei, şoferul de 26 de ani a ajuns cu Jaguarul în semiremorcă după ce în prealabil ar fi pierdut controlul asupra volanului.

Violenţa deosebită a impactului cu semiremorca şi apoi cu copacul este indiciul clar ale vitezei cu care rula Jaguarul. Totuşi, viteza cu care rula autoturismul va putea fi stabilită doar în urma unei expertize de specialitate, dacă va mai fi cazul având în vedere că singura victimă a acestui accident a decedat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 26 de ani s-a zdrobit cu un Jaguar de o remorcă şi de un copac.
 Vizualizări articol: 8336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un tânăr de 26 de ani s-a zdrobit cu un Jaguar de o remorcă şi de un copac5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei