Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 sep 2017 - Anul XXII, nr. 208 (6624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înţepături

Social-democraţii îi acuză pe liberalii suceveni de demagogie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni s-au arătat deranjaţi de faptul că cei care conduc destinele judeţului încearcă să-şi asume paternitatea unor proiecte, precum cele finanţate de Guvern prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Printr-un comunicat de presă al Departamentului de comunicare al PSD Suceava, social-democraţii arată că aceste proiecte se depun direct de primari la instituţiile şi ministerele de resort, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

”În această notă ipocrită şi <de aflare în treabă> s-a situat ieri (n.r. - miercuri, 13 septembrie) dl Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean, care la întâlnirea cu primarii din judeţ încerca să îi convingă de faptul că, în calitatea pe care o are, va fi coordonatorul principal al proiectelor pe care aceştia le-au depus spre finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Ca şi în cazul reabilitării DN 18, dl Flutur nu poate avea nici o implicare în aceste proiecte care se depun direct de primari la instituţiile şi ministerele de resort, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR)”, se spune în comunicatul PSD Suceava.

Acesta menţionează că Guvernul social-democrat a aprobat pentru judeţul Suceava finanţarea reabilitării a opt drumuri judeţene, în valoare de peste 216 milioane de lei. ”Mai mult, constatăm o impoliteţe crasă de care dă dovadă dl Flutur atunci când afirmă că pentru a reabilita drumul judeţean Frasin – Broşteni <nu se lasă la mâna nu ştiu cui> şi va îndatora judeţul împrumutând suma necesară. Cu maximă lipsă de eleganţă dumnealui uită că acea mână <a nu ştiu cui>, adică a Guvernului social-democrat, tocmai a aprobat pentru judeţul Suceava finanţarea reabilitării a opt (8) drumuri judeţene, în valoare de peste 216 milioane de lei. Şi suntem convinşi că dl Gh. Flutur, cu apetenţa sa deja cunoscută pentru a tăia panglici, se va grăbi să-şi asume în totalitate paternitatea acestor drumuri, în cazul în care va fi capabil să ducă la bun sfârşit aceste proiecte”, se menţionează în comunicat.

În document se mai arată că parlamentarii social-democraţi suceveni depun toate eforturile pentru a face cunoscute, la nivelul Guvernului, problemele cu care se confruntă judeţul Suceava în vederea acordării de sprijin concret. „Deşi parlamentarii social-democraţi suceveni depun toate eforturile pentru a face cunoscute, la nivelul Guvernului, problemele cu care se confruntă judeţul Suceava, deşi membrii Guvernului social-democrat îşi manifestă toată deschiderea în rezolvarea acestor probleme (fapt demonstrat prin prezenţa dumnealor la sfârşitul săptămânii trecute în judeţ), constatăm aceleaşi reacţii demagogice ale liberalilor suceveni”, se mai spune în comunicatul PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democraţii îi acuză pe liberalii suceveni de demagogie.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Social-democraţii îi acuză pe liberalii suceveni de demagogie1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei