Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 sep 2017 - Anul XXII, nr. 208 (6624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr de 18 ani, cercetat pentru act sexual cu un minor

Joi, 14 Septembrie 2017 (11:51:46)
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Marcu Florin, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a precizat că "La data de 04.06.2014 organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizate de către persoana vătămată M.M., în vârstă de 14 ani, care era însoțită de numitul M.C., tatăl acesteia, cu privire la faptul că la data de 27.05.2014, în timp ce se deplasa spre domiciliu, în jurul orei 22:00, a fost victima unei agresiuni sexuale, comise de către Marcu Florin, în vârstă de 18 ani".În comunicatul Parchetului se mai precizează că "În urma administrării probatoriului a rezultat că la data de 27.05.2014, spre seară, inculpatul Marcu Florin s-a întâlnit cu minora M.M., cu care se cunoştea de mai mult timp. În aceste împrejurări, în urma discuţiilor purtate, cei doi au întreţinut un raport sexual consimţit, după care persoana vătămată s-a deplasat la domiciliu, fără a-şi anunța familia cu privire la cele întâmplate. Ulterior, la data de 03.06.2014, minora M.M. a povestit părinţilor că a întreţinut un raport sexual cu inculpatul Marcu Florin, iar aceştia au hotărât sesizarea organele de urmărire penală".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 18 ani, cercetat pentru act sexual cu un minor.
 Vizualizări articol: 5264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr de 18 ani, cercetat pentru act sexual cu un minor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei