Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 sep 2017 - Anul XXII, nr. 208 (6624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune gravă

„Peştii” care le-au spus unor tineri că le găsesc fete pentru sex s-au transformat în tâlhari cu cuţitul în mână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au venit cu detalii suplimentare legate de ancheta din gravul caz de tâlhărie calificată petrecut la finele lunii trecute, când doi indivizi l-au tâlhărit pe un tânăr care i-a luat la ocazie cu maşina, lăsându-l fără 4.200 de lei, bani pe care victima îi avea în majoritate pe card.

Din cercetări a rezultat că cei doi indivizi luaţi la ocazie în maşina în care se aflau alţi trei tineri, cel care avea să fie tâlhărit şi doi amici de-ai săi, le-au spus acestora să îi vor duce la un bloc din Frasin unde pot întreţine relaţii sexuale contracost cu mai multe fete. De altfel, cei cinci s-au oprit şi pe drum pentru a cumpăra băuturi alcoolice pentru „petrecerea” cu fetele, doar că la Frasin lucrurile au luat o cu totul altă turnură.

 

„Peştii” s-au transformat în tâlhari

Fapta s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 august. 

Din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că tânărul din Siret care avea să fie tâlhărit a plecat, sâmbătă seară, spre satul Bucşoaia, oraşul Frasin. Tânărul consumase alcool, astfel că l-a lăsat la volan pe unul dintre prietenii săi. În total, trei tineri din Siret au plecat cu acea maşină spre Frasin.

Din municipiul Suceava, aceştia au luat la ocazie doi tineri care au afirmat că merg tot până la Bucşoaia. Pe drum totul a decurs normal, cei cinci tineri oprindu-se chiar la Gura Humorului, unde şi-au cumpărat bere. În faţa blocului în care se aflau, chipurile, fetele dispuse să facă sex pe bani, cei doi pasageri luaţi la ocazie şi-au pus în aplicare planul infracţional.

„Inculpatul Ciucuriţă Cosmin Constantin a mers în partea stângă faţă a autoturismului şi a scos cheile din contact, iar inculpatul Bădrăgan Răzvan a deschis portiera din dreapta faţă şi l-a tras din maşină pe A.P., după care amândoi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele. În continuare, numitul Ciucuriţă Cosmin Constantin i-a solicitat lui A.P. suma de 50 de lei pentru chei, însă acesta nu a fost de acord să le dea nici un ban, fiind luat la bătaie din nou de cei doi. Persoana vătămată a căzut la pământ, unde cei doi inculpaţi au continuat să o lovească cu picioarele. În timpul agresiunii numitul Ciucuriţă Cosmin Constantin a lovit cu pumnul în parbrizul maşinii marca Ford Focus pe care l-a fisurat”, rezultă din ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.  

Victima le-a dat iniţial celor doi suma de 150 de lei pe care o avea asupra sa. 

 

Bătut şi ameninţat cu cuţitul, a scos banii de pe card şi i-a dat atacatorilor

Tâlharii nu s-au mulţumit însă cu atât.

„După ce a primit suma 150 de lei, inculpatul Ciucuriţă Cosmin Constantin a smuls din mâna persoanei vătămate portofelul şi, verificându-l în căutarea de bani, a găsit cardul aparţinând persoanei vătămate. Astfel, i-a solicitat numitului A.P. să meargă împreună la un bancomat, iar pentru a intimida persoana vătămată a scos din buzunar un cuţit cu care a ameninţat-o, persoana vătămată conformându-se”, au explicat procurorii.

Aşa a ajuns tânărul din Siret să scoată banii de pe card, 4.000 de lei, şi să-i dea celor doi.

Faţă de inculpatul Cosmin Constantin Ciucuriţă, în vârstă de 21 de ani, din Frasin, s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugerea (pentru parbrizul maşinii fisurat), iar faţă de inculpatul Răzvan Bădrăgan, de 19 ani, din Gura Humorului, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Cei doi au fost arestaţi preventiv de magistraţii Tribunalului Suceava, după ce iniţial Judecătoria Gura Humorului stabilise că pot fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar. Această din urmă măsură, extrem de blândă, a fost atacată cu succes de procurorii de la Gura Humorului la Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Peştii” care le-au spus unor tineri că le găsesc fete pentru sex s-au transformat în tâlhari cu cuţitul în mână.
 Vizualizări articol: 5058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
„Peştii” care le-au spus unor tineri că le găsesc fete pentru sex s-au transformat în tâlhari cu cuţitul în mână1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei