Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 aug 2017 - Anul XXII, nr. 188 (6604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiuni

Aproape 1.300 de sancţiuni au fost aplicate pentru combaterea comerţului ilicit şi reducerea riscurilor rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămână de foc pentru poliţiştii suceveni, implicaţi în mai multe acţiuni şi controale, efectuate în perioada 14-20 august. Zilnic, peste 270 de poliţişti au acţionat în întreg judeţul, pentru protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit, pentru   asigurarea unui climat de siguranţă publică şi pentru diminuarea riscurilor rutiere pe drumurile din judeţ. Timp de 7 zile, pe drumurile din judeţ au acţionat 9 autospeciale radar de poliţie pentru monitorizarea traficului rutier. Alte 80 de autospeciale de poliţie au fost prezente zilnic în teren pentru descurajarea faptelor antisociale şi intervenţia promptă la evenimente. În această perioadă au fost organizate zilnic 82 de patrule de ordine publică şi 23 de echipaje rutiere pentru monitorizarea traficului.

Poliţiştii suceveni au intervenit în aceste zile la 562 de evenimente, 431 dintre acestea fiind semnalate prin 112. Au fost organizate 109 acţiuni în cadrul cărora au fost aplicate 1.289 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 451.073 de lei. Au fost aplicate 179 de sancţiuni la legea privind ordinea şi liniştea publică, 1.012 sancţiuni la ordinul privind circulaţia pe drumurile publice şi 98 de sancţiuni la alte acte normative. Pentru depăşirea regimului legal de viteză au fost aplicate 484 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute 95 de permise de conducere, din care 10 pentru alcool, 40 pentru viteză şi 45 pentru alte abateri. Totodată, poliţiştii au retras 42 de certificate de înmatriculare. În timpul acestor zile de acţiuni intense au fost prinşi în flagrant 24 de autori ai unor infracţiuni, fiind depistate 6 persoane urmărite la naţional şi internaţional. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 1.300 de sancţiuni au fost aplicate pentru combaterea comerţului ilicit şi reducerea riscurilor rutiere.
 Vizualizări articol: 1452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 1.300 de sancţiuni au fost aplicate pentru combaterea comerţului ilicit şi reducerea riscurilor rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată fină cu pește afumat Dacă ne-am cam săturat de ”salade de boeuf”, această rețetă poate fi o descoperire care ne va încânta. Desigur, dacă ne plac peștele afumat și maioneza. Se face la fel de repede ca o simplă salată orientală, dar cu siguranță... Citeşte