Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 aug 2017 - Anul XXII, nr. 188 (6604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târguri internaţionale

Oferta economică a judeţului Suceava va fi promovată toamna aceasta în Polonia şi Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta economică a judeţului Suceava va fi promovată, în această toamnă, la două târguri internaţionale de profil organizate în Polonia şi Germania. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că primul eveniment la care va fi prezent judeţul Suceava,  Forumul economic de la Krynica, din Polonia, va avea loc în perioada 5 – 7 septembrie. Forumul din Polonia reuneşte anual circa 3.000 de participanţi de rang înalt din peste 60 de ţări.

„Consiliul Judeţean Suceava va participa la acest forum şi am convins şi celelalte judeţe din Regiunea de Nord-Est să fie prezente la evenimentul din Polonia. La Krynica are loc anual un târg foarte mare, fiind organizate circa 150 de mese rotunde, cu cinci sesiuni de comunicare. La acest forum, Consiliul Judeţean Suceava va aborda trei teme mari, şi de asemenea lucrăm şi la o broşură care să arate oportunităţile de investiţii în judeţ”, a spus şeful administraţiei judeţene.

Gheorghe Flutur a precizat că o primă temă pe care o va prezenta la Forumul Economic de la Krynica este cea legată de importanţa dezvoltării infrastructurii rutiere, în special construcţia unei autostrăzi sau a unui drum expres care să lege nordul de sudul Europei. „Vreau ca şi de acolo, din Polonia, să subliniez din nou nevoia unei autostrăzi sau a unui drum expres Nord-Sud, care să lege Suceava de Bucureşti, dar şi de Cernăuţi şi mai departe spre Liov şi Varşovia. O altă prioritate este construcţia coridorului care să lege Ardealul de Moldova, acea autostradă mult aşteptată, dar şi un posibil coridor care să lege Satu Mare de Suceava şi care să meargă spre Iaşi şi Republica Moldova”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

 

Suceava va fi prezentă în octombrie la cel mai mare târg de investiţii din lume

Gheorghe Flutur a adăugat că a doua temă pe care administraţia judeţeană o pregăteşte pentru a fi prezentată la forumul economic din Polonia este cea a turismului din judeţ. Flutur a afirmat că în cadrul forumului vor fi prezentate oportunităţile de practicare a turismului specific acestei zone a ţării, în special cel tradiţional şi gastronomic.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a declarat că la forumul din Polonia va prezenta şi clusterul inovativ de biochimie Suceava – Botoşani. „Noi suntem cu nişte proiecte în aşteptare, şi în Polonia se poate discuta pe acest subiect pentru că ei sunt foarte bine specializaţi în clustere şi asocieri pe industrie alimentară şi pe multe alte domenii”, a spus Flutur.

El a mai afirmat că Suceava, alături de celelalte judeţe din Regiunea de Nord – Est, va participa, în perioada 4 – 6 octombrie a.c., la ediţia de anul acesta a Târgului Internaţional pentru Investiţii şi Proiecte Expo-Real, care are loc în Germania, la Munchen. Flutur a explicat că în cadrul acestui târg, cel mai mare din lume în aceste domenii, va fi prezentată  oferta economică şi turistică pentru investitorii străini. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta economică a judeţului Suceava va fi promovată toamna aceasta în Polonia şi Germania.
 Vizualizări articol: 1470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oferta economică a judeţului Suceava va fi promovată toamna aceasta în Polonia şi Germania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată fină cu pește afumat Dacă ne-am cam săturat de ”salade de boeuf”, această rețetă poate fi o descoperire care ne va încânta. Desigur, dacă ne plac peștele afumat și maioneza. Se face la fel de repede ca o simplă salată orientală, dar cu siguranță... Citeşte