Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 aug 2017 - Anul XXII, nr. 188 (6604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dramă după dramă

Cazul tinerei moarte în Austria, a doua nenorocire care lovește suceveni din același sat plecaţi în străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazul tinerei în vârstă de 19 ani, din comuna Capu Câmpului, moartă la finele săptămânii trecute în Austria, după ce o puternică furtună a dărâmat cortul în care se desfășura o petrecere la care se aflau în  jur de 700 de persoane, s-a petrecut la mai puţin de o lună de zile după ce un alt tânăr din Capu Câmpului a suferit un grav accident de motocicletă în Italia.

Dacă Alexandra Prelucă, tânăra de 19 ani, a fost ucisă pe loc de o schelă metalică ruptă de furtuna foarte puternică din Austria, consăteanul ei, Andrei Prelucă, a suferit multiple leziuni grave, dar a supravieţuit accidentului.

Din informaţiile ajunse acasă, la Capu Câmpului, rezultă că Andrei Prelucă are multiple leziuni grave, inclusiv o amputaţie de braţ și ar fi în continuare internat într-un spital din Italia. Reporterii Monitorului de Suceava au încercat să afle, ieri, informaţii suplimentare, însă deocamdată nu am reușit să ia legătura cu membri ai familiei acestuia, plecaţi și ei în Italia. 

Presa italiană a relatat, pe 27 iulie, că doi oameni au ajuns la spital după ce un motociclist s-a zdrobit de un tractor, în localitatea Costeggiola, din provincia Verona. Accidentul a avut loc dimineaţă, în jur de ora 7.20. Motocicleta era condusă de suceveanul Andrei Prelucă, care mergea spre locul său de muncă. Primele date de anchetă ale italienilor indicau că vinovat de accident ar fi fost conducătorul tractorului, un fermier italian, care efectuase o manevră neregulamentară. Românul în vârstă de 27 de ani a ajuns după accident la spital, în cazul său fiind declanșat codul roșu de alertă, pentru multiple leziuni grave.

Localnici din Capu Câmpului se roagă acum ca tânărul să-și revină după accidentul de la finele lunii trecute.

Revenind la Alexandra Prelucă, tânăra care avea în faţă o carieră promiţătoare în medicină a avut parte de foarte mult ghinion.
Publicaţiile austriece au relatat că o furtună deosebit de puternică a distrus un cort al unei berării, în nord-vestul Austriei, în localitatea Hohnhart. Aproximativ 700 de persoane se aflau, vineri seară, în cortul ridicat pentru un festival al pompierilor voluntari, iar furtuna fatală pentru suceveancă a lovit în jurul orei locale 22.30 (23.30 - ora României). Cel puţin alte 40 de persoane au fost rănite, din care zece au suferit răni grave. Autorităţile au intervenit cu peste 100 de membri ai echipelor de salvare.

Alexandra Prelucă şi un tânăr de 28 de ani au fost loviţi de un stâlp metalic care s-a prăbuşit. Din păcate, pentru Alexandra nu s-a mai putut face nimic. Din cei aproximativ 700 de oameni care erau în cort, moartea i-a lovit doar pe cei doi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cazul tinerei moarte în Austria, a doua nenorocire care lovește suceveni din același sat plecaţi în străinătate.
 Vizualizări articol: 6558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cazul tinerei moarte în Austria, a doua nenorocire care lovește suceveni din același sat plecaţi în străinătate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată fină cu pește afumat Dacă ne-am cam săturat de ”salade de boeuf”, această rețetă poate fi o descoperire care ne va încânta. Desigur, dacă ne plac peștele afumat și maioneza. Se face la fel de repede ca o simplă salată orientală, dar cu siguranță... Citeşte