Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 aug 2017 - Anul XXII, nr. 188 (6604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Transport aerian

Aeroportul Suceava a depăşit cifra de 150.000 de pasageri de la începutul acestui an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că Aeroportul Internaţional „Ștefan cel Mare” a depăşit la finalul săptămânii trecute, vineri, cifra de 150.000 de pasageri procesaţi de la începutul anului. Gheorghe Flutur a spus că până ieri se ajunsese deja la 153.000 de pasageri, iar estimările sunt că până la data de 31 decembrie 2017 se va ajunge la un număr de 250.000 de pasageri care vin şi pleacă de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”. Flutur declara recent că pentru a creşte spaţiul destinat terminalului de „plecări”, acesta va fi extins cu aproximativ 120 de metri pătraţi prin montarea a şase containere. Acestea vor fi amplasate la ieşirea pe platforma aeroportului, în apropierea fostului salon oficial al aeroportului, de la parterul clădirii.

Pe de altă parte, şeful administraţiei judeţene a amintit că la finalul acestei săptămâni, sâmbătă, 26 august, va avea loc ediţia de anul acesta a spectacolului aviatic Suceava Air Show. Gheorghe Flutur a anunţat că pentru spectacolul aviatic de sâmbătă, TPL Suceava va pune la dispoziţie mijloace de transport, care vor circula din 20 în 20 de minute, din staţia din centrul municipiului, în intervalul orar 13:00 – 21:00. Ediţia de anul acesta a Suceava Air Show va avea loc între orele 15:00 şi 20:30, iar în premieră, spectatorii vor asista la demonstraţii cu două avioane militare IAR 99 Șoim şi două elicoptere de luptă IAR 330 Puma SOCAT. Spectacolul va fi completat de evoluţiile paraşutiştilor, dar şi de acrobaţii aeriene cu avioane, elicoptere şi planoare susţinute de multiplul campion Jurgis Kayris, dar şi de Iacării Acrobaţi sau de piloţii Aeroclubului României şi ai Bucovina Fly Club.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeroportul Suceava a depăşit cifra de 150.000 de pasageri de la începutul acestui an.
 Vizualizări articol: 3412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Aeroportul Suceava a depăşit cifra de 150.000 de pasageri de la începutul acestui an3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată fină cu pește afumat Dacă ne-am cam săturat de ”salade de boeuf”, această rețetă poate fi o descoperire care ne va încânta. Desigur, dacă ne plac peștele afumat și maioneza. Se face la fel de repede ca o simplă salată orientală, dar cu siguranță... Citeşte