Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2016 - Anul XXI, nr. 254 (6367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Manevră greşită

Tir încărcat cu 25 de tone de porumb boabe, răsturnat pe Mestecăniş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autotren încărcat cu 25 de tone de porumb boabe s-a răsturnat joi după-amiază pe DN 17, în Pasul Mestecăniş, după ce şoferul a făcut o manevră greşită. Accidentul s-a petrecut într-o curbă periculoasă, în momentul în care mastodontul încărcat ochi cu porumb boabe a intrat cu viteză şi nu a mai putut fi redresat. În încercarea de a menţine autotrenul pe şosea, şoferul în vârstă de 46 de ani a făcut o manevră greşită, moment în care tirul încărcat s-a răsturnat în mijlocul drumului. În urma impactului cu partea carosabilă, cel aflat la volan a fost rănit, fiind transportat la spital.

Cercetările făcute de poliţişti au concluzionat că accidentul s-a produs în jurul orei 15.25, când şoferul domiciliat în comuna Traian din judeţul Brăila, aflat la volanul unui autotren marca Man înmatriculat în acelaşi judeţ, se deplasa dinspre Suceava spre Vatra Dornei. Cel mai probabil din cauza vitezei şi a unei manevre greşite, şoferul a pierdut controlul camionului, care s-a răsturnat în mijlocul drumului, o mare parte din încărcătura de porumb boabe fiind împrăştiată pe carosabil.

În scurt timp de la producerea accidentului la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei, care a început intervenţia de salvare şi degajare a drumului. La faţa locului au mai intervenit şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta şi ai Secţiei de Drumuri Naţionale, precum şi poliţişti. În urma intervenţiei, şoferul de 46 de ani a fost scos din cabina camionului, el suferind mai multe traumatisme la piciorul stâng, care au necesitat transportarea acestuia cu ambulanţa SMURD la Centrul de Primire Urgenţe a Spitalului din Vatra Dornei.

Încărcătura de porumb boabe împrăştiată pe şosea a fost îndepărtată cu ajutorul a două utilaje, iar autotrenul a fost repus pe roţi cu ajutorul unei automacarale. Timp de 6 ore, cât a durat intervenţia, circulaţia pe DN 17 în zonă s-a desfăşurat alternativ, pe un singur sens de mers. Şoferul autocamionului a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe de sânge care vor stabili cu exactitate alcoolemia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tir încărcat cu 25 de tone de porumb boabe, răsturnat pe Mestecăniş.
 Vizualizări articol: 6037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tir încărcat cu 25 de tone de porumb boabe, răsturnat pe Mestecăniş0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei