Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2016 - Anul XXI, nr. 254 (6367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aspiraţii la Liga I

Lungu, după meciul Foresta - Steaua: „A fost un prilej extraordinar de promovare a oraşului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Meciul care a înflăcărat cel puţin jumătate din populaţia Sucevei, Foresta – Steaua, a demonstrat că sucevenii îşi doresc cât mai multe asemenea manifestări sportive şi că pot fi mândri de echipa locală chiar şi când nu câştigă meciul, dar face un spectacol de calitate.

„Felicit echipa Foresta Suceava pentru prestaţia pe care a avut-o în meciul cu Steaua.

Înainte de meci, aseară, pe stadion, a fost o sărbătoare a oraşului. Sunt mulţumit de faptul că am reuşit să aducem bucurie în sufletul sucevenilor. Cât priveşte rezultatul partidei, trebuie să fim şi realişti – dacă în urmă cu trei luni de zile încă nu se ştia în ce ligă vom evolua, a III-a sau a II-a, iată că am reuşit, cel puţin în prima repriză, să ne batem de la egal la egal cu Steaua. Ăsta este meritul antrenorului Cristi Popovici şi al conducerii clubului – Dorin Goian şi Andrei Ciutac”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Promovarea echipei de fotbal a Sucevei în prima ligă rămâne dorinţa cea mai fierbinte a fanilor sportului rege, sentiment împărtăşit de conducerea administraţiei locale.

„Ca primar, voi face tot posibilul să sprijinim echipa dacă se iveşte oportunitatea de a promova în prima ligă. Le doresc mult succes la Oradea, cu Luceafărul, şi sper să rămânem pe un loc de promovare până la sfârşitul turului. Cei de la Foresta ştiu exact ce au de făcut, dacă va fi nevoie de întărit echipa între sezoane. Mă bucur că începe să se vadă lumina performanţei în fotbal, la Suceava”, a menţionat edilul sucevean.

Nu în ultimul rând, confruntarea Foresta – Steaua a adus Suceava în atenţia întregii ţări.

„M-am simţit mândru că sunt sucevean. A fost un prilej extraordinar de promovare a oraşului, meciul a fost transmis la o oră de maximă audienţă pe trei canale importante – Pro TV, Digi Sport şi Dolce Sport. Toată lumea a vorbit despre Suceava şi chiar am fost felicitaţi de conducerea FRF pentru susţinerea activităţii fotbalistice. Mă bucur că au început să vină oamenii de afaceri alături de clubul Foresta, iar în măsura în care se va contura o posibilă promovare, numărul acestora va creşte în perioada următoare”, a adăugat Ion Lungu.

 

Tabelă de marcaj electronică şi nocturnă pe Areni

Printre beneficiile disputării partidei Foresta – Steaua la Suceava se numără şi investiţiile făcute în amenajarea stadionului pentru a găzdui o manifestare sportivă de amploare. Reparaţiile şi amenajările pe Areni vor continua şi anul viitor, când se vor concretiza şi alte două investiţii necesare - tabela de marcaj electronică şi nocturna.

„Licitaţia pentru achiziţionarea tabelei de marcaj moderne este demarată. Rămâne în continuare o prioritate dotarea stadionului Areni cu nocturnă. În şedinţa din noiembrie vom supune spre aprobare indicatorii tehnico-economici ai nocturnei, vom demara şi procedura de licitaţie, astfel încât din primăvară să avem nocturnă proprie. Am tot spus că este nevoie de ea, de la începutul anului, alţii au considerat că nu, dar ceea ce s-a întâmplat a dovedit că ne este necesară nocturna pe Areni. Important este să se concretizeze, astfel încât să asigurăm condiţii civilizate pentru cei care joacă fotbal, dar şi pentru alte activităţi sportive”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

Rămâne de văzut dacă anul viitor Foresta se va lupta pentru un loc în Liga I, ceea ce ar oferi sucevenilor posibilitatea de a se bucura de meciuri spectaculoase, cu miză importantă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, după meciul Foresta - Steaua: „A fost un prilej extraordinar de promovare a oraşului”.
 Vizualizări articol: 5358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
Lungu, după meciul Foresta - Steaua: „A fost un prilej extraordinar de promovare a oraşului”2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei