Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2016 - Anul XXI, nr. 254 (6367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Şeful Inspectoratului de Jandarmi Suceava, Mihai Lungu, a fost inclus în Cartea de onoare a valorilor bucovinene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, lt. col. Mihai Lungu, a fost inclus în Cartea de onoare a valorilor bucovinene. Nominalizarea a fost făcută la iniţiativa prefectului judeţului Suceava, Constantin Harasim, Mihai Lungu primind o „diplomă de excelenţă” în cadrul şedinţei de ieri a Colegiului Prefectural.

Constantin Harasim a precizat că nominalizarea inspectorului-şef al IJJ Suceava în Cartea de onoare a valorilor bucovinene s-a făcut pentru modul în care Mihai Lungu a condus această instituţie. „Profesionalismul domnului locotenent colonel Marian Lungu m-a determinat să-i confer placheta reprezentativă a excelenţei pentru oamenii valoroşi ai Bucovinei. Am luat în considerare modul în care aţi gestionat în acest an acţiunile jandarmeriei, rolul determinant pe care l-aţi avut în siguranţa alegerilor, în gestionarea corectă a unor situaţii imprevizibile. Pe mine, ca prefect, mă onorează să vă avem la Suceava şi să vă faceţi în continuare munca dumneavoastră munca dumneavoastră în aceiaşi parametri”, a spus prefectul judeţului Suceava. El a apreciat şi modul în care Jandarmeria a gestionat asigurarea ordinii publice la meciul dintre Foresta Suceava şi FC Steaua Bucureşti, care a avut loc joi seara, pe stadionul Areni.

În discursul său de acceptare a diplomei de excelenţă, şeful IJJ Suceava, lt. col. Mihai Lungu, a amintit faptul că nu este bucovinean, dar de când a preluat conducerea acestei instituţii şi-a însuşit valorile oamenilor din această zonă. Mihai Lungu a acceptat această distincţie şi nominalizare în numele tuturor colegilor din Jandarmeria Suceava. „Este o surpriză şi îmi găsesc cu greu cuvintele. Cred că această diplomă de excelenţă aparţine întregului colectiv. Colegii mei depun toate eforturile pentru a veni în sprijinul cetăţenilor acestui judeţ şi pentru a le conferi acel sentiment de siguranţă şi securitate de care fiecare dintre noi are nevoie. Mai mult decât atât aş vrea să precizez că prezenţa dumneavoastră în activitatea şi viaţa mea de regăţean, să spunem aşa, mi-au insuflat valorile dumneavoastră de hărnicie, cinste, devotament şi demnitate. Vă mulţumesc foarte mult”, a spus şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

În Cartea de onoare a valorilor bucovinene au mai fost nominalizaţi managerul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, Vasile Rîmbu, rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare”, Valentin Popa, preşedinta Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Liliana Aghiorghicesei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, generalul Ioan Burlui, generalul de brigadă în rezervă Zaharia Cojocaru, arhimandritul Iustin Dragomir, stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţi, comandantul Centrului Militar Judeţean, Mugurel Anton, directorul cotidianului Crai Nou, Dumitru Teodorescu, şi fostul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Daniel Martiniuc, general maior în rezervă Neculae Chiaptanaru, profesorul şi publicistul Roman Istrati şi preşedinta filialei Suceava a Corpului Experţilor Contabili Autorizaţi din România, Paula Luminiţa Chihai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Inspectoratului de Jandarmi Suceava, Mihai Lungu, a fost inclus în Cartea de onoare a valorilor bucovinene.
 Vizualizări articol: 3395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şeful Inspectoratului de Jandarmi Suceava, Mihai Lungu, a fost inclus în Cartea de onoare a valorilor bucovinene3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei