Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2016 - Anul XXI, nr. 254 (6367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fuse şi se duse

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că marele meci, aşteptat cu sufletul la gura de întreaga suflare suceveană, s-a dus ca nouri lungi pe şesuri. Prezentat de presă de toate genurile şi calibrele ca fiind mai degrabă o mare serbare populară, în cele din urmă a fost totuşi un meci de fotbal aproape standard pentru respectiva competiţie, în care gazdele, activând într-un eşalon inferior, au beneficiat de avantajul terenului propriu, nevalorificat dintr-o sumă de motive, cel mai vizibil fiind chiar fotbalul. Care, de data asta cel puţin, a lipsit aproape cu desăvârşire din bagajul nostru: o apărare dezorientată, un mijloc apatic şi un atac la plezneală, cu mingi aruncate în faţă, la bătaie, unor fotbalişti evident prea greoi pentru a produce deranj în apărarea Stelei. Golul nostru, perfect întâmplător, generat de gafa unui fundaş împiedicat, a fost totuşi rodul unei prestaţii de fotbalist adevărat, atât preluarea cât şi execuţia fiind ale unuia care gândeşte, priveşte şi apoi şutează elegant, într-o situaţie în care mai toţi fotbaliştii români ar fi şutat tare şi, probabil, direct în becurile cocoţate pe stâlpi. Sau, mai lămuritor, precum colegul său de echipă la faza din ultimul minut, când s-a speriat la vederea porţii goale. De altfel, golul acesta a fost singura realizare din întregul meci, la care putem adăuga şi câteva intervenţii excepţionale ale unui portar care chiar are faţă de prima ligă. Impresia generală însă a fost aceea a unei echipe greoaie, în care fiecare jucător are reacţii mult întârziate faţă de ale oricăruia dintre adversari, ceea ce te duce automat cu gândul la alimentaţie, la medicaţie, altfel spus, la bani. Dacă ar fi să găsesc o explicaţie directă a înfrângerii, atunci asta ar fi că partea stângă a apărării noastre a fost vraişte. Nu din cauza lui Seme, care a făcut cam tot ceea ce face de obicei, ci din cauza faptului că nu a fost susţinut niciodată, absolut niciodată, de nimeni. Rar am văzut, la orice nivel, vreun jucător lăsat mai singur decât Seme în tot acest meci. Pentru a nu încheia şi eu trist, aşa cum a fost jocul Forestei, zic în final că tare bine arată nocturna şi că antrenorul Popovici şi echipa sunt datori să ne oblige să construim una permanentă. Iar asta înseamnă pur şi simplu promovarea. Hai Foresta!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fuse şi se duse.
 Vizualizări articol: 2684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 10 voturi
Fuse şi se duse4.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei