Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2016 - Anul XXI, nr. 254 (6367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pagubă mare

Hoţii au lăsat dezastru într-o casă din Baia: au furat tot, inclusiv geamurile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O casă din comuna Baia, a unui tânăr plecat la muncă în străinătate, a fost devalizată de hoţi, aceştia furând o mulţime de bunuri, inclusiv opt geamuri, pe care le-au smuls din tocuri. Furtul a fost comis pe data de 19 octombrie, iar păgubitul şi membrii familiei sale reclamă că agenţii de la Postul comunal Baia nu tratează foarte serios cazul, deşi prejudiciul este mare şi constă în bunuri agonisite prin multă muncă peste hotare.

După reclamarea furtului, la faţa locului a ajuns şi o echipă de cercetare criminalistică de la Poliţia municipiului Fălticeni, care a căutat indicii şi a ridicat urme rămase la faţa locului. S-a constatat că hoţii au venit la locul faptei cu o maşină, au forţat lacătele de la poartă şi au scos cu totul uşa de acces.

Proprietarul, Cătălin Constantin Neculai, a reclamat că hoţii au furat opt geamuri, tencuiala decorativă, o betonieră, un generator electric, un flex şi o bormaşină, bunuri care erau depozitate în interiorul casei.

Prejudiciul a fost estimat la 16.000 de lei.

Este adevărat că în acest caz misiunea poliţiştilor nu este deloc uşoară. Casa se află într-o zonă unde încă nu este iluminat public, astfel că hoţii au avut teren propice pentru a acţiona. În plus, în apropiere mai sunt câteva case, însă nici acelea nu sunt în majoritate locuite. Aşadar, zonă izolată, fără iluminat public şi casă fără un sistem de alarmă, egal teren fertil pentru hoţi. În astfel de cazuri, poliţiştii insistă ca proprietarii să nu lase nici un fel de bunuri de valoare în interior.

Pe de altă parte, bineînţeles că proprietarul are toate motivele să fie supărat şi să-şi dorească să îşi recupereze măcar parte din pagubă.

Margareta Neculai, mama proprietarului, a anunţat prin intermediul cotidianului nostru că este gata să ofere o recompensă de 2.000 de lei pentru o informaţie care să ducă la prinderea autorilor.

Aceasta s-a adresat şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava cu o plângere scrisă, în care cere ca ancheta să nu mai bată pasul pe loc, iar informaţiile despre suspecţi să fie verificate până nu este prea târziu şi nu vor mai exista şanse de recuperare a bunurilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii au lăsat dezastru într-o casă din Baia: au furat tot, inclusiv geamurile.
 Vizualizări articol: 8230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hoţii au lăsat dezastru într-o casă din Baia: au furat tot, inclusiv geamurile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei