Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2016 - Anul XXI, nr. 254 (6367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Premiu

Firma care editează cotidianul Monitorul de Suceava a obţinut şi anul acesta primul loc în Topul Firmelor organizat de CCI Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma Interpress SRL, care editează cotidianul Monitorul de Suceava, a obţinut şi anul acesta locul I în Topul Firmelor din cadrul Galei Excelenţei în Afaceri. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava şi a fost găzduit de Hotelul Conacul Domnesc din comuna Şcheia. La ediţia de anul acesta, firma Interpress a obţinut primul loc la categoria Întreprinderi Mici, secţiunea „Activităţi de editare a cărţilor, ziarelor şi alte activităţi de editare a ziarelor”. Topul Firmelor 2016 a reunit ieri companiile sucevene cu cele mai bune rezultate economice înregistrate pe parcursul anului trecut.

Ca în fiecare an, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a identificat şi a promovat în cadrul evenimentului Gala Excelenţei în Afaceri 2016 societăţile capabile să funcţioneze la înalţi parametri de eficienţă şi care obţin constant performanţe. Evenimentul organizat ieri a fost, ca în fiecare an, unul de referinţă pentru comunitatea de afaceri din Bucovina, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri. Ediţia din acest an a reprezentat un moment de rememorare şi evaluare a timpului care a trecut şi a muncii depuse cu greutăţile şi împlinirile ei. Topul Firmelor este, de altfel, un barometru al realităţii economice judeţene şi o recunoaştere a meritelor şi reuşitelor pe care managerii companiilor locale le-au obţinut în anul care s-a scurs. De asemenea, pe lângă Topul Firmelor, în cadrul Galei Excelenţei în Afaceri 2016 au fost acordate Trofee de Excelenţă şi Premii Speciale pentru a răsplăti elementele cheie de diferenţiere pe piaţă, continuitatea în activitate, eficienţa şi competitivitatea, „abilitatea de a genera idei” şi creativitatea.

 

Nicolae Troaşe le-a mulţumit oamenilor de afaceri din judeţ pentru eforturile depuse pentru a-şi menţine şi dezvolta activitatea

În cuvântul său, preşedintele CCI Suceava, Nicolae Troaşe, a ţinut să le mulţumească tuturor oamenilor de afaceri din judeţ pentru eforturile pe care le depun pentru a-şi menţine şi dezvolta activităţile pe care le au. „Vreau să vă mulţumesc pentru că recent m-aţi ales preşedinte al CCI Suceava, pentru a vă reprezenta interesele în relaţiile cu autorităţile. Şi vreau să vă mulţumesc pentru eforturile depuse pentru ca afacerile dumneavoastră să fie acolo unde sunt. Camera de Comerţ şi Industrie Suceava adresează felicitări tuturor firmelor nominalizate anul acesta în Topul Firmelor, considerând că acestea sunt cele care ne fac cinste şi dau măsura dezvoltării economice a judeţului”, a spus Nicolae Troaşe.

Preşedintele CCI Suceava a ţinut să remarce că îmbucurător este faptul că numărul firmelor care îndeplinesc criteriile de participare la Topul Firmelor, stabilite prin aplicarea unui soft la nivel naţional, este într-o permanentă creştere. Evaluarea nivelului de performanţă şi stabilirea clasamentelor pe domenii, grupe de activitate şi grupe de mărime a firmelor se realizează în baza unei metodologii de Comisiile pentru realizarea Topului Firmelor, constituite pe domeniile respective. Astfel, sunt prevăzute la nivel teritorial domenii ale Topului: Cercetare – Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură şi Industrie Alimentară; Construcţii; Servicii; Comerţ, Turism, împărţirea domeniilor pe grupe de activitate realizându-se în baza Codului CAEN, al obiectului de activitate, declarat pe propria răspundere a firmelor în situaţiile financiare anuale.

Indicatorii utilizaţi pentru clasificarea firmelor sunt: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane, eficienţa utilizării capitalului angajat.

 

Flutur consideră că una dintre problemele care trebuie rezolvate este cea a migraţiei forţei de muncă

Alături de oamenii de afaceri suceveni au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi prefectul Constantin Harasim.

În cuvântul său, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a felicitat mediul de afaceri sucevean pentru activitatea desfăşurată, adăugând că îşi doreşte ca reprezentanţii acestuia să fie un partener al administraţiei judeţene. Gheorghe Flutur a spus că una dintre marile probleme pe care el consideră că ar trebui să fie rezolvate este stabilizarea forţei de muncă. „E o problemă uriaşă a mediului de afaceri. Toţi oamenii de afaceri recunosc că există o problemă uriaşă cu migraţia de forţă de muncă şi va trebui să îmbunătăţim legislaţia pentru a crea pârghii prin care forţa de muncă să rămână acasă”, a spus Gheorghe Flutur.

În acelaşi timp, primarul Sucevei, Ion Lungu, a pus că a ţinut să fie prezent la acest eveniment din respect pentru oamenii de afaceri. Lungu a spus că în calitate de primar face toate eforturile pentru a crea un mediu de afaceri atractiv, amintind că de peste 10 ani Primăria Suceava nu a majorat taxele şi impozitele locale. „Oraşul nostru se dezvoltă. De la an la an se observă o creştere a încasărilor din venituri proprii, ceea ce arată că oraşul are o dinamică”, a declarat primarul Ion Lungu. El a adăugat că Suceava are în continuare o mare problemă legată de traficul rutier, însă a precizat că o parte din aceasta va fi rezolvată prin realizarea şoselei de centură.

Prezent la Gala Excelenţei în Afaceri, prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a ţinut să-i felicite pe oamenii de afaceri premiaţi, dar şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, pentru performanţa de a fi printre primele din ţară. „Ce poate să fie mai confortabil pentru autorităţile judeţene decât să ştii că CCI Suceava este printre primele zece din ţară. Activitatea dumneavoastră se ridică la ceea ce ne dorim noi, să dezvoltăm Bucovina. Vreau să felicit oamenii de afaceri premiaţi şi ţin să le mulţumesc pentru activitatea pe care o au, iar acum este momentul în care sunteţi răsplătiţi pentru munca dumneavoastră”, a spus Constantin Harasim. Alături de oamenii de afaceri suceveni, la evenimentul de ieri a fost prezentă şi o delegaţie din partea Regiunii Cernăuţi şi a consulatului României din acest oraş.

Pe de altă parte, în cadrul evenimentului de ieri, reprezentanţii CCI au mulţumit partenerului principal, Recrex, sponsorilor principali, Expert Music şi Vodafone, şi sponsorilor Auchan Suceava, Auto Schunn, Banca Transilvania, BCR, BRD – Groupe Societe Generale, Depozit şi Florărie Queen, Elsira, Generali Asigurări, Groupama Asigurări, Promoart şi Selgros, precum şi partenerilor media.

Atmosfera festivă a fost întreţinută, în deschiderea evenimentului, de formaţia profesorului Gelu Cuzic, care a susţinut un cafe concert, urmată de formaţia Ligia & Band, care a încântat publicul cu cele mai cunoscute coveruri din repertoriul naţional şi internaţional.

Ca în fiecare an, casa de licitaţii Artmark a prezentat o colecţie de tablouri, printre care şi un exemplar al celui mai în vogă pictor român contemporan, Adrian Ghenie, acesta obţinând performanţa de a vinde cea mai scumpă pictură a unui artist român în cadrul unei licitaţii.

 

Vă prezentăm în continuare trofeele speciale acordate în cadrul Galei Excelenţei în Afaceri:

Trofee de Excelenţă

1.    Parteneriat strategic dinamic şi durabil în susţinerea mediului antreprenorial
-         Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava
 
2.     Cea mai mare cifră de afaceri  în anul 2015
-         Egger România SRL Rădăuţi
 
3.    Cel mai mare profit realizat în anul 2015
-         Betty Ice SRL Suceava
 
4.     Managerul anului 2015
-         Vasile Armenean – Betty Ice SRL Suceava
 
5.     Angajatorul anului 2015
-         Grupul Holzindustrie Schweighofer SRL
 
6.    Inovare în domeniul Gourmet
-         Quality Natural SRL
 
7.    Cea mai dinamică extindere de reţea de magazine
-         Marelbo Prod Com SRL

 

Trofeul de Excelenţă pentru 25 ani de activitate

-         Adria SRL
-         Ambro SA
-         Autoservice SRL
-         Con Bucovina SA
-         CONSUC SA
-         Mobila Rădăuţi SA
-         Novafil SA
-         Popas Turistic Bucovina SRL
-         Restaco SRL

 

Trofeul de Excelenţă pentru 20 ani de activitate

-         Bilco Trading SRL
-         Chitriuc A&A Impex SRL
-         DRU-PO SRL
-         Euro Tehnic SRL
-         Evesicran Com SRL
-         Osborn International SRL
-         Savcom SRL
-         Tarsincom SRL

 

Partener principal

-         Recrex

 

Sponsori principali

-         Expert Music
-         Vodafone 

 

Sponsori

-         Auchan Suceava
-         Auto Schunn
-         Banca Transilvania
-         Banca Comercială Română
-         BRD – Groupe Societe Generale
-         Depozit şi Florărie Queen
-         Elsira SRL
-         Generali Asigurări
-         Groupama Asigurări
-         Promoart
-         Selgros

 

Premii Speciale

 

Trofeele Speciale pentru parteneriat dinamic şi durabil cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în anul 2015

-         Calcarul SA
-         Confana Industries SRL
-         Dorna SA
-         Dorna Medical SRL
-         Intus
-         Killer SRL
-         Loial Impex SRL
-         Muşatinii SA
-         Nicolis Prodcom SRL
-         Primagra SRL
-         Railex SRL
-         Sami Plastic SA
-         Superstar Com SRL
-         Test Prima SRL
-         Ursa Mare Comprod SRL

 

Trofeul Special pentru suport media în anul 2015

-         Bucovina TV Suceava
-         Crai Nou Suceava
-         Monitorul de Suceava
-         Viva FM Suceava
- Radio Orion Vatra Dornei
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma care editează cotidianul Monitorul de Suceava a obţinut şi anul acesta primul loc în Topul Firmelor organizat de CCI Suceava.
 Vizualizări articol: 4813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Firma care editează cotidianul Monitorul de Suceava a obţinut şi anul acesta primul loc în Topul Firmelor organizat de CCI Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei