Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2016 - Anul XXI, nr. 254 (6367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Corectitudine

O borsetă valorând 1.000 de euro, găsită de un poliţist şi înapoiată păgubitului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O borsetă plină cu bani şi alte valori, găsită vineri dimineaţă pe stradă de un poliţist de proximitate, a fost înapoiată proprietarului care o pierduse cu o seară în urmă. Întâmplarea a avut loc în municipiul Câmpulung Moldovenesc, la primele ore ale dimineţii, în timp ce agentul-şef adjunct de poliţie Ilie Tudorean se deplasa spre sediul poliţiei municipiului, pentru a intra în serviciu. La un moment dat, pe trotuarul din faţa unui bloc de pe Calea Bucovinei poliţistul a găsit o borsetă de culoare neagră în care se găseau bani şi alte lucruri de valoare.

În urma inventarierii el a constatat că în borsetă de aflau suma de 2.000 de lei, mai multe carduri bancare, stick-uri de memorie, documente şi un telefon mobil în valoare de circa 2.000 de lei. În urma verificării actelor din interior, poliţistul a constatat că borseta aparţinea unui bărbat în vârstă de 56 de ani, din Câmpulung Moldovenesc. Acesta din urmă a fost contactat de poliţist şi s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a ridica bunurile pierdute, constatând astfel că din interiorul borsetei nu îi lipsesc bani sau alte lucruri. El le-a povestit poliţiştilor că pierduse gentuţa cu o seară înainte, în împrejurări necunoscute, în timp ce se deplasa spre casă.

Borseta împreună cu banii şi toate lucrurile pe care le conţinea au fost înapoiate bărbatului, într-un gest de normalitate din partea poliţistului Ilie Tudorean, din cadrul Biroului Poliţiei de Ordine Publică - Compartimentul Proximitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O borsetă valorând 1.000 de euro, găsită de un poliţist şi înapoiată păgubitului.
 Vizualizări articol: 3431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
O borsetă valorând 1.000 de euro, găsită de un poliţist şi înapoiată păgubitului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei